Novi Huawei P20 modeli će najvjerojatnije imati tri kamere na poleđini

Novi Huawei P20 modeli će najvjerojatnije imati tri kamere na poleđini

Prema slikama koje kruže po internetu najavljujući događaj u Parizu kada Huawei planira objaviti vijest, novi modeli imati će tri kamere.

 

23. oužujka je datum kada bi novi mobiteli naziva P20 Lite, P20 i P20 Plus trebali biti objavljeni, zajedno s njihovim specifikacijama i mogućnostima. No, s objavom su puštene i neke slike koje jasno prikazuju uređaj s tri kamere na svojoj pozadini kao i impresivan omjer ekrana i kućišta. Ovo će prema svemu sudeći biti prvi uređaj sa tri kamere te mi jedva ččekamo saznanje u kojoj kombinaciji će se koristiti. Standardne izvedbe su klasična kamera, telefoto kamera za zumiranje, wide-angle kamera te monokromatska kamera za crno-bijele slike.

huawei p20 p20plus w782

Neki spominju i kombiniranje slika iz svih kamera kako bi se dobile ultra-detaljne slike od 40 megapiksela s mogućnošću impresivnog zooma. Sve to trebao bi upogoniti i AI koji je najavljen za ove modele. Iako pojedinačna kamera nije na nivou Pixel 2 modela ili S8, tri kamere mogle bi dati prednost mogućnostima snimanja nadolazećeg modela.

 

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi Huawei P20 modeli će najvjerojatnije imati tri kamere na poleđini - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.