Scythe je ažurirao svoju ponudu Ninja coolera s novom verzijom 5 koja podržava AM4 standard

Scythe je ažurirao svoju ponudu Ninja coolera s novom verzijom 5 koja podržava AM4 standard

Scythe je veoma dobro poznat brand na našim prostorima zahvaljujući svojim mnogobrojnim coolerima koji se natječu kompetitivnim performansama i jedinstvenim, atraktivnim dizajnom.

Ninja serija coolera odlikuje se velikim radijatorima zahvaljujući kojima se ventilatori koji uz njih dolaze mogu vrtjeti na nižim brzinama i tako ostvariti bolje akustične performanse. 

Heatsink side 2 01

Novo izdanje coolera. Ninja 5, dolazi s dva ventilatora u push/pull konfiguraciji, te zahvaljujući tome imaju gotovo nečujan rad s maksimalnim brzinama do 800 okretaja u minuti. Kao dizajnerski update, gornja ploča coolera je obojana crno kako bi se bolje uklapao u moderna kućišta. Unatoč velikim dimenzijama, dizajniran je tako da ne smetačak ni višim RAM keksima s obje strane.

Heatsink Details

Podržava sve bitnije sockete, a to su LGA775, LGA1150, LGA1155, LGA1156, LGA1366, LGA2011, 2011-v3, LGA2066 te AMD konfiguracije  AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2, FM2+ i AM4.

Heatsink bottom side 01

Preporučena cijena je 45 eura, što bi kod nas značilo oko 350 kuna.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Scythe je ažurirao svoju ponudu Ninja coolera s novom verzijom 5 koja podržava AM4 standard - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.