Hydrogen možda ipak neće biti vaporware

Hydrogen možda ipak neće biti vaporware

Kada se najavi novi proizvod koji poprilično odskače od standarda, te je još i većinom samo marketinška kampanja za druge proizvode, ne očekuje se da će taj proizvod zapravo zaživjeti

 

Sjećate se projekta Ara? Možda Lexusovog Hoverboarda? Tko je povjerovao da će takvi proizvodi zapravo biti lansirani, vjerojatno je slegnuo ramenima godinu kasnije jer koliko je Ara bila nepraktična, toliko je Lexusov video i slike samo marketinška kampanja.

RED, proizvođač ekstremno skupih kamera poznat po još ekstremnijim cijenama za njihove dodatke, prije nekih godinu dana najavio je svoj prvi mobitel. Već su tada rekli kako uređajem samo žele približiti korisnikesvojim drugim proizvodima, to jest kamerama. Tako se nadamo da će REDov "Hydrogen" smartphone imati zaista impresivnu kameru kako bi uopće služio svrsi.

Također je impresivna i najava ekrana koji navodno može prikazivati 3D holograme zahvaljujući novoj tehnologiji. O tom specifičnom ekranu već smo napisali članak i objasnili tehnologiju koja je predstavljena još prije par godina u obliku patenta od strane kompanije koju je RED u međuvremenu kupio.

No, unatoč već dva odgađanja datuma lansiranja ovog uređaja čija cijena kreće od 1.300 dolara u Americi, sada se najavljuje ljetno lansiranje gotovih modela i to preko pružatelja mobilnih usluga. 

Hydrogen One možda neće postati flagship, pa niti po primjerice Razerovim standardima, no sigurno će potaknuti druge kompanije na nove načine razmišljanja ako njihov proizvod bude uspješan.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Hydrogen možda ipak neće biti vaporware - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.