Novi AOC V2 monitori: Od multimedije do gaminga

Novi AOC V2 monitori: Od multimedije do gaminga

AOC je najavio novu seriju monitora pod nazivom V2 namijenjenu profesionalcima, studentima svakodnevnim korisnicima, a nisku cijenu i neke od mogućnosti cijenit će i gameri.

Serija će biti podijeljena na tri modela u veličinama od 21.5, 23.8 i 27 inča, dok svi dijele Full HD rezoluciju, IPS panel te ultra-tanke rubove od 7,8 milimetara. Uz to, svi modeli imaju odaziv od 5 milisekundi, brzinu osvježavanja od 75 Hz-a i podržavaju AMD FreeSync, što će zanimati korisnike AMD-ovih grafičkih kartica.

22V2Q Front Key visual JPEG.jpeg

Iz AOC-a su se odlučili na zanimljivo rješenja I/O-a. Naime, priključak za napajanje, 3,5 utor za slušalice, HDMI i DisplayPort priključke ugradili su u sam stalak kako bi debljina monitora cijelom poleđinom bila ujednačena. Stalak nudi i mogućnost naginjanja do 20 stupnjeva.

22V2Q Back to left Source

V2 serija monitora dolazi s Flicker-Free tehnologijom koja smanjuje titranje slike te LowBlue Modeom koji smanjuje kratkovalnu plavu svjetlost. Za korisnike više monitora odjednom podržano je softversko rješenje AOC Screen +.

22V2Q LR side to left liquid design Source

Novi modeli 22V2Q, 24V2Q i 27V2Q očekuju se u srpnju ove godine, dok će se za najmanji model morati izdvojiti 1019, 24-inčni 1099 te 27-inčni 1539 kuna.



Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi AOC V2 monitori: Od multimedije do gaminga - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.