Apple će osvježiti većinu svojih proizvoda, čekanje se isplati

Apple će osvježiti većinu svojih proizvoda, čekanje se isplati

Priče o novim Appleovim proizvodima, to jest osvježenim verzijama već poznatih linija sve su češće, s očekivanim datumom izlaska prije sezone darivanja.

 

Prvo, iPhone SE, jeftinija verzija popularnog smartphonea, ipak neće ugledati svijetlo dana uskoro. Apple se fokusira na tri nadolazeća modela koji bi trebali zapaliti korisnike i potaknuti ih na nadogradnju.

MacBook i MacBook pro biti će nadograđeni hardverski, dok će njihov vanjski izgled ostati uvelike nepromijenjen. Za MacBook Pro se zna da će doći sa osmom generacijom Intelovih procesora sa četiri jezgre i osam threadova, a 15 inčni model će imati i mogućnost i9 procesora sa 12 threadova i 4.8 GHz ubrzanjem na jednoj jezgri, a sve to u 28W snage. Novost je i DDR4 memorija, što znači konfiguracije s više RAMA, jao opcija za nadoplatu naravno. Od pohrane, biti će tu i SSD memorija od 256 GB do 2 TB tako da će se naći ponešto za svakoga. Imajte na umu da se radi o PCIe SSD varijanti što znači brzine prijenosa i do 2.500 MB/s. Kako smo naveli, vanjski dizajn ostaje nepromijenjen te izgleda kako će novi Touchbar biti dio paketa.

iPad Pro bi također trebao dobiti nadogradnju novog procesora, pogotovo jer se samsung planira nadmetati na tom tržištu s Appleom, pa će bolji procesor dati i osjetnu prednost Appleu.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Apple će osvježiti većinu svojih proizvoda, čekanje se isplati - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.