AOC predstavio nove modele monitora AGON serije

AOC predstavio nove modele monitora AGON serije

Nova AGON serija je treća po redu te dobiva dva nova monitora usmjerena na AMD i Nvidiju.

Oba dva modela imaju WQHD rezoluciju (2560 x 1440) piksela te zakrivljenost ekrana od 1800 mm te ih krasi ultra tanki okvir i dolaze u dimenziji od 27 inča. Oba modela imaju maksimalnu svjetlinu ekrana od 400 nita.


preuzmi 3

 

AG273QCX ima VA panel koji osigurava dobre kuteve gledanja i popriličan kontrast. Namijenjen je korisnicima sa AMD grafičkim karticama jer podržava Freesync 2 HDR i PC-VESA DisplayHDR400 standarde. Brzina osvježavanja je 144 Hz s GtG odazivom od 4ms što je standard za ove panele. Također podržava i 90% DCI-P3 spektra boja za bogatiji prikaz sadržaja.

preuzmi 2

 

AG273QCG s druge strane ima TN panel što mu limitira kutove gledanja, no s obzirom na zakrivljeni ekran to ne bi trebalo predstavljati problem. S druge strane, zahvaljujući TN panelu, maksimalna brzina osvježivanja slike penje se na 165 Hz, a GtG vrijeme odaziva traje svega 1 ms. Naravno, za Nvidijine grafičke podržava i G-Sync tehnologiju. 

prezoomi

Monitori naravno koriste Flicker-free tehnologiju koja ne spušta svijetlost titranjem koje ljudima inače zna zadavati glavobolje. 

Monitore očekujemo u studenom (G-Sync) i prosincu (Freesync 2) te im cijena za naše tržište još nije poznata.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

AOC predstavio nove modele monitora AGON serije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.