CES 2019: HP najavljuje prvi gaming laptop sa 240 Hz zaslonom - 5.0 out of 5 based on 1 vote
CES 2019: HP najavljuje prvi gaming laptop sa 240 Hz zaslonom

CES 2019: HP najavljuje prvi gaming laptop sa 240 Hz zaslonom

Omen gaming laptopi poznati su igrač na tržištu gaming fokusiranog hardvera sa agresivnim dizajnom.

 

Ovogodišnji CES ima mnogobrojne zanimljive laptope, a među njima je osim standardnih ažuriranih ponuda, HP-ov Omen 15 koji bi korisnicima trebao ponuditi nešto jedinstveno. Naravno, laptop će doći u više verzija, no HP spominje osmu generaciju procesora, točnije Intel Core i7 8750H.

Procesor ima šest jezgri i dvanaest threadova što će biti sasvim dovoljno za gaming, a i druge zahtjevne zadatke koje će laptop rješavati bez većih problema. Uz to dolazi sa 16 GB RAM memorije te naravno SSD opcijom. Grafičku stranu odrađivati će naravno nova RTX 2070 kartica u Max-Q izdanju.

Sve su to zanimljivi detalji, no ovaj laptop od konkurencije se po njima ne razlikuje. Ono što ga odvaja od drugih je sam zaslon. Sa modernim tankim rubovima, neće vas očarati ogromnom kvalitetom palete boja niti rezolucijom, no za gaming to ni nisu visoki prioriteti.

 

HP Omen 152

 

Ono na što se ovaj zaslon fokusira je brzina. I to 240 Hz. Tako Omen 15 postaje prvi laptop s takvim zaslonom kojim će igrači, pogotovo FPS žanra, moći uživati i u desktop kvaliteti igranja.

Naravno, kako bi došli do ovih brzina, moraju se osloniti na TN panel koji pak ima svojih mana te nas svakako zanima kako će kompletan dizajn funkcionirati.

Cijena za 240 Hz zaslon nije poznata, no svakako ćete morati platiti ekstra za privilegiju.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

CES 2019: HP najavljuje prvi gaming laptop sa 240 Hz zaslonom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.