Sony donosi prvi 4K HDR OLED televizor iz Bravia linije u Hrvatsku

Sony donosi prvi 4K HDR OLED televizor iz Bravia linije u Hrvatsku

Modeli televizora od 65 i 55 inča bit će dostupni u europskim trgovinama od svibnja.



BRAVIA OLED 4K HDR televizor serije AG8 donosi duboku crnu, bogatu boju i širok kut gledanja, koji omogućuju zadovoljavajuće vizualno iskustvo.

Tvrtka Sony Europe je najavila cijene i dostupnost televizora BRAVIA OLED 4K HDR serije AG8 u Europi. U odabranim zemljama vršit će se narudžbe prije komercijalne dostupnosti ovog proizvoda za koji se očekuje da će se početkom svibnja naći u maloprodajnim trgovinama.

65 A8G AG8 blk mat blk shaft btyA2


AG8 sadrži 4K HDR Processor X1 Extreme koji uključuje tri tehnologije: Object-based HDR remaster, Super Bit Mapping™ i dvostruku obradu baze podataka – sve rade skladno kako bi omogućile realističnu sliku bez obzira na to gledate li TV emisiju, streamate najnovije serije ili uživate u blockbusteru gledajući ga s diska.

Acoustic Surface Audio tvrtke Sony, sa zvukom koji dolazi do vas s cijelog ekrana, donosi savršenu harmoniju slike i zvuka za razliku od klasičnih televizora. Za dodatno prilagođavanje i raznovrsnost dizajna, postolje AG8 može se rotirati za 180 stupnjeva i podići kako bi se stvorilo mjesta za dodatni soundbar.

 

65 A8G AG8 blk mat blk shaft btyA1

Televizore serije AG8 pokreće Android TV operativni sistem koji podržava širok spektar aplikacija kao što su Google Play™, YouTube™, Netflix, Prime Video i još mnogo toga.

Preporučena maloprodajna cijena sa PDV-om kreće od 17.992,50 kuna za 55" te je maloprodajna preporučena cijena za veći 65" model 25.818,80 kuna

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sony donosi prvi 4K HDR OLED televizor iz Bravia linije u Hrvatsku - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.