Završilo javno glasanje na ThermalTakeovom CaseModding eventu, čeka se žiri

Završilo javno glasanje na ThermalTakeovom CaseModding eventu, čeka se žiri

ThermalTake CaseModding event privukao je moddere iz regije kako bi se natjecali u custom sklapanju najatraktivnije pile.

 

Sada je službeno završilo javno glasanje ThermalTakeovog CaseModding eventa poznatog pod nazivom TT 2019 Invitational Balkan. Ljubitelji custom moddanja kućišta, ali i ostalih dijelova računala imali su prilike više mjeseci pratiti sve moddere putem njihovih worklogova.

 

Posljednjih pola mjeseca bilo je za javnost otvoreno glasovanje, gdje se imali prilike glasovati za svoj omiljeni build. Dečki su aktivno postali svoj napredak na vlastitim forum threadovima, a konačni uradci mogu se naći i na stranici za glasanje. Glasači su i sami tjedno imali prilike osvojiti vrijedne nagrade.

 

Podsjetimo, za osnovu builda se koristi TT Level 20 GT RGB Plus Full Tower kućište, novo pametno napajanje Toughpower iRGB PLUS 850W Platinum te TT RGB Plus D5 kit za vodeno hlađenje.

Sada je glasanje od strane javnosti i službeno završilo, a slijedi glasanje od strane strušnih žirija i drugih članova profesionalne zajednice. Ukupna ocjena zbroj je iz pet kategorija glasača, a sastoji se od Thermaltakeovog suca, thermaltakeovog CEO-a, fanova događaja, drugih profesionalnih moddera te i sponzori imaju pravo glasa.

 

70247054 442438743030600 2561238347502583808 o

Srca fanova osvojili su Štreberi koji su od preko 10 000 glasača osvojili najviše glasova.

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Završilo javno glasanje na ThermalTakeovom CaseModding eventu, čeka se žiri - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.