be quiet! Dark Rock Slim

be quiet! Dark Rock Slim

Hladna slim verzija

be quiet! poznat je po svojim tamnim modelima hladnjaka, a također je poprilično razvikano ime u svijetu hladnjaka.

 Kod nas se nalazi mainstream "slim" verzija popularnog Dark Rock modela koji je standardno namijenjen za mainstream korisnike koji žele tiši rad njihovih računala.,

Riječ je o "slim" verziji što znači da je sam hladnjak nešto uži te nećete imati nikakvih problema oko instalacije RAM keksa pored njega. Dolazi sa jednim Silent Wings 3 ventilatorom, no ima sve potrebno za instalaciju drugog ako se zaželite push/pull konfiguracije.

Sam hladnjak visok je 159 mm što znaći da će bez problema stati u većinu kućišta. Koristi četiri toplovodne cijevi za prijenos topline koje su standardnog promjera od 6 mm. Radijator je prilično gust te se sastoji od 50 aluminijskih rebara. Cijeli hladnjak presvučen je crnom keramičkom bojom koja ne smanjuje termalne karakteristike hlađenja.

Jedan ventilator na ovom hladnjaku ima snagu da pod visokim opterećenjem drži pod kontrolom i i7 procesore, no overclockanje tih procesora ipak nije optimalno sa ovim hladnjakom.

S druge strane, dizajn i ime drće vodu, te je i pri maksimalnoj snazi rada ventilator se jedva primijeti što će se mnogima svidjeti. Takošer nema nikakvih LED lampica što ga odvaja od moderne ponude, no zasigurno će se brojnim korisnicima zato i dopasti.

Postavljanje hladnjaka na matičnu ploču prati više-manje isti standard. Metalnu pločicu stavite straga na njeno mjesto, provucite četiri duža vijka te ih pričvrstite sa prednje strane. Zatim slijedi postavljanje još par držača koji se također trebaju pričvrstiti maticama. Na kraju ide sam hladnjak te se on postavljanjem na procesor pričvršćuje pomožu metalnog mosta za nosače koje smo postavili na matičnu ploču.

S obzirom na dimenzije hladnjaka, postavljanje je vrlo jednostavno te svatko može pratiti uputstva koje be quiet! jasno prikaže.

Cijena kod nas iznosi 485 kuna.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

be quiet! Dark Rock Slim - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.