Uz Galaxy S10 Lite i Note10 Lite do veće produktivnosti

Uz Galaxy S10 Lite i Note10 Lite do veće produktivnosti

Neke od značajki ovih pametnih uređaja su najnovija tehnologija kamere, mogućnosti S Pen olovke, impresivni zaslon i dugotrajna baterija.

S ciljem da se korisnicima omogući veća produktivnost i kreativnost, Samsung Galaxy S10 Lite i Note10 Lite upotpunjuju korisničko iskustvo, a neke od značajki ovih pametnih uređaja su najnovija tehnologija kamere, mogućnosti S Pen olovke, impresivni zaslon i dugotrajna baterija.

 

Uz Galaxy Lite uređaje uvijek ćete kreirati savršene videozapise i fotografije. Ultraširoka kamera sa svojim nevjerojatnim vidnim poljem od 123 stupnja stvorena je da kreira sliku široku onoliko koliko ljudsko oko vidi i to uživo.

Prednje i stražnje kamere visoke rezolucije omogućuju snimanje svakog pojedinog detalja u kristalno jasnom fokusu. Također, Galaxy S10 Lite ima Super AMOLED Plus, a Galaxy Note10 Lite Super AMOLED Infinity-O zaslon od ruba do ruba. Ovi 6,7 inčni zasloni osigurat će potpuni užitak u omiljenom multimedijskom sadržaju.

 

Već 10 godina uređaji Galaxy S i Note serije uspješni su u cijelom svijetu te, zahvaljujući ključnim premium značajkama, predstavljaju vodeće inovacije u industriji.

Galaxy S10 Lite dostupan je u Prism White, Prism Black i Prism Blue boji, dok je Galaxy Note10 Lite dostupan u Aura sjajnoj, Aura crnoj i Aura crvenoj boji. Na vama je samo da odaberete onaj koji vam se najviše sviđa i maksimalno iskoristite svaki trenutak.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Uz Galaxy S10 Lite i Note10 Lite do veće produktivnosti - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.