Sony Xperia 1 II stiže s novim Snapdragon 865 čipsetom i jakim naglaskom na kamere

Sony Xperia 1 II stiže s novim Snapdragon 865 čipsetom i jakim naglaskom na kamere

Umjesto na otkazanom MWC-u, Sony je novi kompanijin flagship pametni telefon predstavio online. Novi Sony Xperia 1 II, koji se čita Xperia jedan mark 2 čime se sugerira kvaliteta sustava kamera, stiže s brojnim naprednim mogućnostima.


Telefon dolazi sa 6,5'' 4K OLED ekranom koji nastavlja tradiciju iz prošle generacije i ima 21:9 omjer stranica. Sony je predstavio tzv Motion Blur Reduction zaslon koji bi trebao nadomjestiti izostanak većeg osvježenja ekrana, budući da Xperia 1 II ne dolazi s 90 ili više Hz.
Uređaj stiže sa sustavom od tri kamere na stražnjoj strani, a rezolucije su također ostale identične. tako imamo 12 megapikselnu glavnu, te dvije 12 MP ultraširoku i telefoto kameru. Nadogradnja se tiče brandinga, jer ovog ptuta kamere koje imaju veći senzor i brže leće dolaze sa ZEISS potpisom. Uz moćan sustav kamera koji dolazi s optičkom stabilizacijom, softverski je preuzeto sučelje s Aplha serije digitalnih fotoaparata. Prednja kamera ima rezoluciju od 8 megapiksela.
Hardverski se radi o iznimno snažnom uređaju kojeg pogoni Qualcommov Snapdragon 865 čipset uz podršku za 5G mreže. Ostale specifikacije uključuju 8 GB radne memorije i 256 GB interne memorije.
Sony Xperia 1 II ima IP65/68 certifikate otpornosti na vodu i prašinu, vratio se 3,5 mm utor za slušalice, a tu su i stereo zvučnici. Cijeli ovaj sustav napaja se iz baterije kapaciteta 4000 mA.h Nije poznata cijena i dolazak na naše tržište.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sony Xperia 1 II stiže s novim Snapdragon 865 čipsetom i jakim naglaskom na kamere - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.