Trostruka flip kamera i 90 Hz ekran na Asus Zenfone 7 i 7 Pro

Trostruka flip kamera i 90 Hz ekran na Asus Zenfone 7 i 7 Pro

Asus je predstavio dva nova pametna telefona Zenfone 7 i Zenfone 7 Pro koji dijele tehnologiju i osvježenje zaslona od 90 Hz te inovativan flip način rada kamera.

Asus Zenfone 7 Pro dolazi s velikim 6,67 inčnim super AMOLED ekranom, spomenutim visokim refresh rateom i full HD+ rezolucijom. Za AMOLED ekran Zenfone 7 Pro nudi i visoku svjetlino do 700 nita. Obje strane telefona zaštićene su Gorilla Glass 6 zaštitom. Telefon pokreće snažni Snapdragon 865+, a dolazi i sa 8 GB radne memorije i 256 GB internog prostora.
Glavni feature novih Zenfone uređaja su kamere. Sustav tri kamere radi s mehanizmom koji ih izdiže i po potrebi okreće na prednju stranu pri čemu one postaju selfie kamere.

zenfone 7 pro3 Radi se o sustavu u kojemu je glavna kamera 64 MP s f/1.8 i optičkom stabilizacijom. Telefoto kamera od 8 megapiksela dolazi s 3x optičkim zoomom i optičkom stailizacijom, a treća kamera je 12 MP širokokutna. Prema navodima iz Asusa, sustav okretanja je testiran na 100 otvaranja dnevno kroz 5 godina.
Razmjerno veliki telefon ima i znatnu masu od 230 grama, ali je u njega zato stala velika baterija od 5000 mAh. Uz uređaj se dobiva i brzi punjač od 30 W. Zenfone 7 Pro ima čitač otiska prsta sa strane i dolazi sa stereo zvučnicima.

zenfone 7 pro2
Slabiji model Zenfone 7 ima za nijansu slabiji procesor, također Qualcommov Snapdragon 865. Stiže sa 6 GB RAM-a i 128 GB internog prostora i kamere nemaju optičku stabilizaciju.
Očekivana cijena za Zenfone 7 Pro je oko 800 eura, te 600 za slabiji model.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Trostruka flip kamera i 90 Hz ekran na Asus Zenfone 7 i 7 Pro - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.