Garmin predstavlja Lily - malen sat sa puno osobnosti - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Garmin predstavlja Lily - malen sat sa puno osobnosti

Garmin predstavlja Lily - malen sat sa puno osobnosti

Novi Garminov sat specifično cilja žensku publiku, kako dizajnom tako i veličinom sata.

Garmin Lily dolazi u dvije varijante, Classic i Sport. Glavna razlika im je naravno izgled i materijali, dok sama funkcionalnost ostaje ista.

Kućište ima promjer od 34 milimetra, a remen je također stanjen na 14 mm širine. Remen i kućište sada su povezani T-polugom kako bi se uži dizajn bolje uklopio specifičnom stilu.

 

Garmin Lily pametni sat 1

Sam zaslon je tradicionalan Garminov monokromatski LCD zaslon koji troši vrlo malo energije, a daje jasne i čitke podatke. No, kako bi podigli sam izgled sata, iza stakla zaslona nalazi se jedan od šest specijalno dizajniranih metalnih uzoraka pa si svatko može naći omiljeni za idealnu kombinaciju.

Kako sami ističu, dizajn je "suptilan; profinjeni detalji koji se nadopunjuju, a ne natječu. Classic verzija dolazi sa remenom od talijanske kože, okvirnom od nehrđajućeg čelika i dizajnom leće u tri svevremenska dizajna sa mekim kontrastima i ujednačenim elementima. Sport verzija pak ima silikonski remen, okvir od nehrđajućeg čelika i dolazi u tri svježa dizajna sa stilom koji prati sportsku modu. Uzorci leće dizajnirani su da aludiraju na prirodu, zdravlje i welness.

 

Garmin Lily pametni sat 5

Pametni sat koristi najmodernije funkcije za praćenje vašeg zdravlja i aktivnosti: cjelodnevan uvid u zdravstveno stanje praćenjem disanja, zasićenosti krvi kisikom, stresa, hidratacije, kvalitete sna i otkucaja srca. Za žene, tu su i praćenje menstrualnog ciklusa i praćenje trudnoće, sa mogućnostima ostavljanja bilješki. 

Od sportova podržani su joga, pilates, kardio, trake za trčanje i slični sportovi koji prate veše stanje. Dok sam nema GPS, može očitavati stanje sa povezanog mobitela u slučaju da želite pratiti šetnje, trčanje i slične sportove. Širu perspektivu na dobivene rezultate možete vidjeti i u Garmin Connect aplikaciji na mobitelu.

 

Garmin Lily pametni sat 2

Baterija sata traje do pet dana na jednom punjenju, a podržava widgete poput prikaza prognoze, kalendar, dolazne poruke i slično, direktno sa zapešća.

Satovi su dostupni sada uz preporučenu maloprodajnu cijenu za Classic verziju od 1.990,00 kuna, te 1.590,00 kuna za Sport verziju.

 

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Garmin predstavlja Lily - malen sat sa puno osobnosti - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.