Samsung se okreće gaming sceni sa novim QLED i Neo QLED televizorima

Samsung se okreće gaming sceni sa novim QLED i Neo QLED televizorima

Najnoviji modeli Samsung Neo QLED i QLED televizora od sada dolaze i s novim gejming mogućnostima, stvorenima u kombinaciji s već razvijenim partnerskim rješenjima.

4K rezoluciji nevjerojatne jasnoće i kontrasta. S automatskim načinom rada niske latencije, 4K rezoluciji visoke jasnoće i kontrasta, promjenjivom brzinom osvježavanja prikaza te ostalim značajkama spremnih za igraće konzole nove generacije, Samsung Neo QLED i QLED televizori spremni su za duge sate gejmanja.

 

Motion Xcelerator Turbo

Linija televizora iz 2021. godine sadrži novu alatnu traku za gejming Game Bar, koji je dostupan unutar gejming načina rada za podešavanje rezolucije, provjeru ulaznog kašnjenja, povezivanje bežičnih slušalica i još puno toga.

S 4K rezolucijom, brzinom osvježavanja od 120 Hz i vremenom kašnjenja manjim od 5,8 ms, Neo QLED i QLED savršeni su partneri za gejming na igraćim konzolama.

 

Super Ultrawide GameView Game Bar

Modeli Neo QLED i QLED televizora iz 2021. godine, kao i modeli od Q70A nadalje, podržavaju omjer zaslona 21:9 i 32:9, osiguravajući igračima da neće propustiti nijedan detalj tijekom igranja na računalu.

Jedna od dostupnih mogućnosti je i nova Game Object Tracking Sound tehnologija, gdje QLED televizori uz pomoć umjetne inteligencije projiciraju zvuk kroz prostor u skladu s radnjom na prikazu zaslona.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung se okreće gaming sceni sa novim QLED i Neo QLED televizorima - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.