WileyFox Storm

WileyFox izdaje dva pametna telefona srednjeg cjenovnog ranga

Novo lice na tržište pametnih telefona je britanski WileyFox. Ova britanska komapnija lansirala je dva svoja pametna telefona sa Cyanogen OS.

Ovaj sustav sličan je Androidu ali ima više prilagodbi, veću zaštitu privatnosti, te razvoj softvera i podršku za OEM-ove, prenosi TomsHardware. Oba dva modela rade na Cyanogen 12.1. sustavu koji se bazira na Androidovom Lollipopu 5.1.1. Dva nova modela su WileyFox Swift i Storm. Swift dolazi sa 64-bitnim Snapdragon 410 čipom, 5-inčnim HD IPS ekranom (sa Gorilla Glass 3), 16 GB pohranom, 2 GB RAM-a te podrškom za microSD kartice do 32 GB i LTE i dual-sim. Stražnja kamera se sastoji od 13 MP sa pet leća i dual-flashem za slikanje u slabijim uvjetima svjetla, dok prednja ima 5 MP. Cijena će biti oko 129 britanskih funti.

WF Swift Gallery 3

WileyFox Swift

Drugi model Storm pruža veće performanse; Snapdragon 615 procesor, 5,5-inčni Full HD ekran, 3 GB RAM-a te 32 GB pohrane proširive do 128 GB. Također ima podršku za LTE i dual-sim. Kamera ima 20 MP Sony EXMOR IMX220 senzor, dok prednja 8 MP. Uređaj će koštati oko 199 britanskih funti, a oba dva modela će stići u Europu u sljedećim tjednima.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

WileyFox izdaje dva pametna telefona srednjeg cjenovnog ranga - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.