Archos lansira tri nova pametna telefona

Archos lansira tri nova pametna telefona

Francuski proizvođač pametnih telefona Archos predstavio je tri nova modela pametnih telefona, od kojih jedan radi na novom sustavu Windows 10. Dva od njih su prilično slična u hardverskom dijelu ali se razlikuju u softverskom dijelu. Tako, Archos 50 Cesium i Archos 50e Helium razlikuju se u tome što prvi radi na Windows 10 Mobile operativnom sustavu dok drugi na Androidu.

Archos 50 Cesium dolazi sa 5-inčnim 720p touchscreenom, 8 MP stražnjom te 2 MP prednjom kamerom, 1 GB RAM-om, 8 GB pohranom te 2,100 mAh baterijom. Što se tiče procesora, ugrađen je Snapdragon 210 (1.1 GHz sa četiri jezgre). Dimenzije su mu 147 x 72.5 x 8.5 mm te ima i podršku za dual-SIM i 4G LTE, prenosi GSMarena. Helium model ima iste specifikacije kao i Cesium, samo dolazi sa Android sustavom. Također oba će imati cijenu od 99 britanskih funti, bit će otključani i SIM-free. Predviđa se izlazak ovih modela u studenom ove godine.  

Zadnji predstavljeni model je Archos Diamond S koji ima 5-inčni 720p touchscreen sa Gorilla Glass 3, 16 MP stražnju kameru sa LED flashom, te 8 MP selfie kamerom. Dolazi sa 2 GB RAM-a, 16 GB pohranom i osmojezgrenim procesorom MediaTek-a MT6753 SoC od 1.5 GHz. Baterija ima 2,300 mAh, te podržava dual-SIM funkciju i 4G LTE. Sustav je Android 5.1. te će koštati oko 159,99 britanskih funti kad dođe na britansko tržište u studenom.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Archos lansira tri nova pametna telefona - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.