Hrvatski SBOX prisutan na IFA-i 2016 u Berlinu - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Hrvatski SBOX prisutan na IFA-i 2016 u Berlinu

Hrvatski SBOX prisutan na IFA-i 2016 u Berlinu

SBOX, brend hrvatske tvrtke Šmit Electronic, izlagat će ove godine na velikom berlinskom sajmu Internationale Funkausstellung (IFA) na štandu njemačkog distributera Snakebyte, u Reseller Park-u (Hala 25, štand 110-35).

Među mnogobrojne izlagače na ovom sajmu naći će se i brend SBOX. Među svojom širokom ponudom SBOX proizvoda u Hrvatskoj nalaze se tako zidni i stropni stalci za LCD/LED televizore, monitori i projektori, laptop torbe, torbice za tablete, torbice za foto aparate itd. U ponudi su i pametni telefoni, sve vrste kabela (od naponskih do podatkovnih), sredstva za čišćenje, kompjuterska periferija poput miševa, tipkovnica, slušalica sa mikrofonom, zvučnika, rashladnih stalaka za laptope, igraćih kontroleri itd. USB punjači, 

Na sajmu će od SBOX-ovih proizvoda posebno biti predstavljeni stalci za televizore, monitore i projektore, ali i drugi novi artikli iz SBOX kataloga. Pored SBOX-a, Snakebyte će na svom štandu predstaviti i druge brendove, kao što su ACME, Venom i QEUS.

IFA se ove godine održava od 2. do 7. rujna. SBOX i ŠMIT ELECTRONIC vas pozivaju da ih posjetite u hali 25 štand 110-35.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Hrvatski SBOX prisutan na IFA-i 2016 u Berlinu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.