Interliber i ove godine ljubitelje knjiga poziva na Zagrebački velesajam

Interliber i ove godine ljubitelje knjiga poziva na Zagrebački velesajam

Knjigoljupci već znaju kako se u studenom tradicionalo održava INTERLIBER, najveća književna manifestacija u Hrvatskoj koja okuplja najznačajnije nakladnike i knjižare, platforma za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja.

Posjetitelji mogu očekivati preko 300 izlagača, nove naslove i predstavljanja knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih knjiških zvijezda, razgovore s autorima uz potpisivanje knjiga, susrete nakladnika, knjižara i knjižničara, radionice, a to je samo dio bogatog programa koji će se odvijati na pozornici u paviljonu 6 te na izložbenim prostorima izlagača.

Ovogodišnja novost je otvaranje galerije paviljona 5 gdje će se u posebnim terminima održavati različite kreativne i edukativne radionice koje pripremaju izlagači.

Kako bi svima olakšali boravak na Interliberu, posjetitelji će moći ostaviti knjige na posebnom mjestu u paviljonu 5 i 6 pod nazivom Knjižider, koji je ujedno i garderoba.

Posebno osmišljeni dodatni sadržaj Interlibera nosi naziv Znanstveni kvart, a predstavlja interaktivan pristup prenošenja znanja i popularizaciju svih znanosti na praktičan i zabavan način.

Pekinški sajam, jedan od najvećih sajmova knjiga u svijetu, ove godine organizira svoju promociju na sajmu Interliber te predstavljanje nove kineske književne zvijezde, knjiga recepata i kineske kulture.

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Interliber i ove godine ljubitelje knjiga poziva na Zagrebački velesajam - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.