Otvoren novi Bose Premium Store u Zagrebu

Otvoren novi Bose Premium Store u Zagrebu

Svi ljubitelji glazbe imaju priliku isprobati Bose proizvode na novoj lokaciji Bose Premium dućana.

Bose brend zvučnika i slušalica poznat je među ljubiteljima glazbe, kako po svom dizajnu, tako i kvaliteti. Brojni proizvodi, od klasičnih slušalica, pa sve do wireless in-ear ponude mogu se naći, a na našim testovima imali su bolji zvuk od konkurencije.

Tu su naravno i zvučnici, od klasičnih koje jednostavno stavite na pod pa sve do onih na stalcima, ili montiranih na zidove. U ponudi su i zvučnici koje možete sakriti u zid kako biste imali čišći prostor. 

 

Bose store 1

Soundbar ispod televizora također podiže iskustvo na potpuno novu razinu, u što smo se i sami uvjerili pri demonstraciji kod vrlo glasne okoline, koju je izloženi soundvbbar jednostavno nadglasao, a pritom zadržao kristalno čisti zvuk.

Teško je iskustvo opisati riječima, ili listanjem specifikacija. Bose Premium Store koji je Se-Mark otvorio, pruža vam priliku da sami iskusite kvalitetu zvuka i iskustvo slušanja koje možete dobiti.

 

Bose store 17

Ovo je prvi ovakav dućan u Hrvatskoj, a otvaranjem je premijerno na našim prostorima prikazan i novi proizvod. Bose je naime razvio sunčane naočale u dva dizajna kojima se mogu mjenjati leće za različiti look, a njima lagano možete ponijeti glazbu sa sobom.

 

Bose store 8

Naočale imaju zvučnike blizu uha te tako omogućuju slušanje glazbe dok ste izvan kuće bez da vam limitira zvukove koji dolaze iz okoline, garantirajući sigurniju interakciju sa prometom. 

 

Bose store 15

Otvaranju dućana prisustvovao je Dušan Osojnik iz Bose predstavništva za regiju u Sloveniji koji je izrazio nadu za uspješno poslovanje, te istaknuo priliku kako će kupcima biti približeni svi Bose proizvodi koje sada mogu i vidjeti prije kupnje.

 

Bose store 3

Eventu je naravno prisustvovao i direktor Se-Marka Pavao Grmuša koji je istaknuo kako vjeruje da je pravo vrijeme za ponudu boljih brendova na domaćem tržištu, te je Bose brend zajedno na lokaciji sa A1 dućanom gdje možete istovremeno proži kroz njihovu ponudu.

 

Bose store 14

Bose zvučnici koje smo mi u zadnje vrijeme testirali bili su oni prijenosni sa primarno Bluetooth komunikacijom, te su se svaki puta isticali dubokim i čistim zvukom za svoje dimenzije, pritom vodeći računa da budu otporni naelemente s obzirom da ih se koristi vani. True Wireless slušalice u njihovoj ponudi jesu malo veće od konkurencije, no i dalje ih je jednostavno nositi te jednostavno vode po kvaliteti zvuka što je pokazao i naš usporedni test.

 

Bose store 6

Novi dućan nalazi se na adresi:

Bose Premium Shop, Maksimirska 45, Zagreb

 

 

 

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Otvoren novi Bose Premium Store u Zagrebu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.