Thermaltake Core X5 Riing Edition - 4.5 out of 5 based on 2 votes
Thermaltake Core X5 Riing Edition

Thermaltake Core X5 Riing Edition

Prostrani zeleni div

Ovo je sve samo ne još jedan običan model kućišta, počevši od njegovog izgleda pa sve do namjene

Nekima bi Core X5 Riing Edition bio prst u oko, a nekima prilika za unikatni build (nVidia teme). Nama se osobno dopao, što zbog neobičnog “kutijastog” dizajna, što zbog boje, a ako vam se ne sviđa možete odabrati i crnu. Poanta neobičnog dizajna i gabarita ovog kućišta je da može komotno udomiti bilo kakve komponente, pogotovo ako je riječ o custom vodenom hlađenju u korist onih korisnika entuzijasta. Naravno, prozirna stranica je u takvom slučaju neizbježna zbog pokazivanja unutrašnjosti u punom sjaju ili neredu.

Thermaltake Core XS 8786

Standardne kontrole postavljene su s lijeve strane kućišta, a tamo ćete osim klasičnih stvari, poput prekidača za paljenje i ponovno pokretanje, naći čak četiri USB porta, od kojih su dva USB 3.0 a dva USB 2.0.

Thermaltake Core XS 8792

Pogledom na stražnju stranu Core X5 malo podsjeća na noviju generacija kućišta koja imaju odvojenu lijevu i desnu komoru, ali u njegovom slučaju to nije tako. Ubrzo ćete zaključiti koja je orijentacija matične ploče (vodoravno), donji dio otkriva dva izreza za napajanje tako da možete birati hoćete li ga staviti s desne ili lijeve strane ili čak koristiti dva u sklopu iste konfiguracije. Obzirom na svoju veličinu, Core X5 zapravo i ne može smjestiti puno diskova (ukupno 7), a veći fokus odlazi prema mogućnosti ugradnje radijatora u sklopu naprednijeg custom loop vodenog hlađenja. Tako ćete osim klasičnih mjesta (gornja i prednja strana kućišta), naći i posebne nosače radijatora koji dodatno proširuju kapacitete ovog modela.

Veliki gabariti kućišta automatski donose i puno prostora za jednostavnu instalaciju komponenti. Iako s cable managementom neće biti problema, teško ćete ih imati gdje sakriti jer je sve dosta otvorenog tipa. Iako je ovaj model kućišta specifične namjene, ne možemo se oteti dojmu da bi se moglo proraditi na unutrašnjosti. Nekako imamo osjećaj kao da prostor nije dobro iskorišten, a to posebno dolazi do izražaja kada bacite pogled na njegovu cijenu.

Termaltake Core XS 1

Maloprodajna cijena s PDV-om:
1.126,89 kn

 

 

Više informacija

  • Model: Thermaltake Core X5 Riing Edition
  • Ukupna ocjena: 4,0
  • Kvaliteta: 4
  • Isplativost: 3
  • Opremljenost: 5
  • Proizvođač: Thermaltake Technology Co., Ltd
  • Dimenzije, težina: 463 (V) x 371 (Š) x 540 (D) mm, 12 kg
  • Utori: 3 x 5,25”, 4 x 3,5” / 2,5”, 3 x 2,5”
  • Podržane matične ploče: Mini-ITX, Micro-ATX, ATX, E-ATX, 8 slotova
  • Hlađenje: 20 x 120 mm (ugrađena 2 x 140 mm Riing Green LED ventilatora)
  • Ostalo: 230 mm visina CPU hladnjaka, 330 / 480 mm duljina GPU-a, 220 mm duljina PSU-a, 2 x USB 2.0 + 2 x USB 3.0, 3,5 mm audio in / audio out
  • Plus: Dizajn (mimo boje), kvaliteta izrade, praktični dodaci, jednostavnost instalacije komponenti, podrška u kontekstu ventilatora i vodenih hlađenja
  • Minus: Cijena, voljeli bi vidjeti bolju organizaciju unutrašnjosti
  • Ustupitelj i cijena: eKupi, www.ekupi.hr, Maloprodajna cijena s PDV-om: 1.126,89 kn
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Thermaltake Core X5 Riing Edition

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Thermaltake Core X5 Riing Edition - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.