Huawei Watch GT 2e - 4.5 out of 5 based on 2 votes
Huawei Watch GT 2e

Huawei Watch GT 2e

Bez brige o bateriji

Huawei je osvježio liniju GT2 satova novom sportskom verzijom.

GT model je pokušao minimizirati korištenje baterije kako ne bi trebali svakodnevno brinuti o punjenju. U tome su uspjeli s prvim GT satom, no niste imali always-on zaslon, dolazio je sa svega par lica i mogućnosti su bile ograničene s obzirom na minimalan LiteOS. GT 2 popravio je velik broj nedostataka, pogotovo prikaz vremena u svakom trenutku, kao i malo veći broj lica.

GT 2e je osvježena verzija koja ima još više opcija oko prikaza sata, a i s always-on prikazom smo otkrili da baterija traje dugo, no ako želite dostići reklamirana dva tjedna, always-on funkcija morat će biti isključena. Huawei je u opcije stavio i kraticu kojom možete odgoditi “stanje mirovanja” i do 20 minuta kako bi cijelo vrijeme sat prikazivao trenutno lice.

Prednja strana sata gotovo je u potpunosti zaslon dijagonale 1,4 inča i impresivne rezolucije od 454 x 454 piksela koja omogućuje vrlo oštar prikaz sadržaja. Rubovi zaslona koji su kod dobrog dijela konkurencije crni, u ovom modelu su „skriveni“ ispod obruba.

Dok je prednja strana staklena, rubovi su plastični kao i većina tijela sata, dok je okvir metalan. Plastičan rub odmah pored stakla ima oštar prijelaz koji neće smetati pri korištenju, no osjeti se pod prstima. Dva gumba za navigaciju nalaze se s lijeve strane, i dok gornji pomaže općenitoj navigaciji, donji služi kao kratica koja vas vodi u sekciju za praćenje kojekakvih sportova.

 

Huawei Watch GT 2e 1

 

Sa satom dobivate i silikonski remen koji zajedno s licem sata čini specifičan dizajn te ga nećete moći zamijeniti s bilo kakvim drugim remenom iako ima standardnu kopču.

Sat straga ima dva pina za punjenje te se na punjač spaja magnetima. Brzo se puni iako je malo nezgrapno budući da remen ne dopušta spuštanje sata na ravnu površinu. Ima 4 GB pohrane te dopušta spremanje do 500 pjesama na sat koje se onda mogu reproducirati direktno na slušalice bez potrebe za mobitelom.

Podržava GPS praćenje, a senzor otkucaja srca straga ujedno može očitati zasićenost krvi kisikom za preciznija mjerenja zdravlja. Ostali senzori koji se koriste su akcelerometar, barometar, žiroskop i kompas za precizno lociranje, navigaciju i prepoznavanje kretanja.

Najveća novost GT 2e modela svakako je praćenje rekreacije s 15 detaljnih modova praćenja za najpopularnije sportove, no dodano je i 85 različitih sportova i rekreacija Masa od 43 grama i vodootpornost od 5 ATM čine ga lakim i odličnim za vodene sportove.

 

Više informacija

  • Model: Watch GT 2e
  • Ukupna ocjena: 4,5
  • Performanse: 5
  • Isplativost: 4
  • Cool faktor: 4
  • Proizvođač: Huawei
  • Operativni sustav: LiteOS
  • Memorija: 4 GB eMMC
  • Ekran: OLED 454 x 454, 1,4”
  • Baterija: 455 mAh
  • Plus: Dugo trajanje baterije, brojni senzori za praćenje, kao i sportovi
  • Minus: Dizajn, pogotovo remena sata, nekima se neće dopasti jer ne paše na sve ruke
  • Ustupitelj i cijena: Huawei consumer.huawei.com/hr Cijena: 1.329,00 kuna
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Huawei Watch GT 2e

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Huawei Watch GT 2e - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.