Samsung Galaxy Watch 3

Samsung Galaxy Watch 3

Premium od Samsunga

Galaxy Watch 3 trenutno je najprestižniji sat u Samsungovoj ponudi te se lagano može smatrati najispoliranijim iskustvom na Android sustavu.

Od kada se na Samsungovim satovima prvi puta pojavio rotirajući rub oko zaslona, postao je glavni detalj njihovih premium satova. Štiti samo staklo sata, a ujedno ima i značajnu funkciju u lakšoj navigaciji kroz Samsungov Tizen OS sustav. Sat dolazi u dvije veličine, 41 i 45 mm, što se možda ne čini kao velika razlika, no vizualno je itekako primjetna, a između veličina najveći udarac dobiva baterija.

 

Samsung Galaxy Watch 3 3

Novi Galaxy Watch 3 manji je od prethodnika u svakom pogledu te svakako bolje leži na ruci. Samsung dizajnom cilja na klasične satove u ovoj kategoriji te s Watch 3 modelom definitivno možete izaći van jer nema onaj klasičan sportski izgled. 45 mm verzija koju smo testirali ima 1,4” dijagonalu zaslona, koji naravno koristi vrlo snažan AMOLED zaslon rezolucije 360 x 360 piksela. Moći ćete ga jasno vidjeti svugdje osim baš na direktnom podnevnom suncu. Ostatak okvira je od čelika, dok je stražnja strana naravno plastična.

Hardverski, sat se nije puno mijenjao te koristi isti čipset kao i prošli model, zajedno s 1 GB RAM memorije te 8 GB pohrane. Standardno, sustav sa Samsungovim aplikacijama koristi oko 4 GB pohrane, tako da vama ostaje još 4 GB na korištenje. Sa stražnje strane sata nalazi se i broj senzora, a osim mjerenja otkucaja srca i oksimetra koji mjeri zasićenost krvi kisikom imamo i EKG monitor koji funkcionira tako da sat pritegnete na ruku te kažiprst druge ruke držite na gornjoj kruni sata s desne strane.

 

Samsung Galaxy Watch 3 2

Nakon 30 sekundi sat je spreman dati vam svoje izvješće o srčanom ritmu. Osim EKG-a, Samsungov sat omogućuje i praćenje krvnoga tlaka. Za ovo će vam biti potrebna tri mjerenja istovremeno sa satom i pravim tlakomjerom te će sat od vas nakon mjerenja tražiti da u aplikaciju unesete dobivene vrijednosti s pravog tlakomjera. Nakon kalibracije sat može sam pratiti krvni tlak kroz aplikaciju te od vas naravno zahtijeva da budete vrlo mirni.

Samsung za ovaj sat kao i ostale koristi Tizen OS koji spada pod “teže sustave” te će u slučaju da sa satom odvježbate i aktivno ga koristite s Always-on funkcijom sat trebati puniti svaki dan. Tizen sustav dolazi s velikim brojem Samsungovih aplikacija, no Samsung nudi vlastiti dućan gdje možete skinuti dodatne aplikacije, kao i lica s proširenim mogućnostima. Sat se, naravno, najbezbolnije povezuje sa Samsungovim mobitelima, no neće biti problema ni s drugim Android uređajima, samo treba i na mobitel instalirati neke njihove aplikacije.

 

Samsung Galaxy Watch 3 4

Na satu smo testirali hodanje i rolanje kao općenite aktivnosti, no Samsung nema mogućnost rolanja, pa smo odabrali trčanje i krenuli u akciju. Dok je rekreacija vani nešto slabija, nativno praćenje vježbanja u teretani ili kod kuće ima velik broj vježbi koje možete pratiti. Tu su i vježbe za disanje, kao i virtualni trener za trčanje.

 

KOMPLETNU TEMU PROČITAJTE NA LINKU - KOJI PAMETNI SAT KUPITI? VELIKI USPOREDNI TEST

Pokazuju i vrijeme

Uz malo sreće, s podizanjem vanjske temperature povećat će se količina druženja i rekreacije, a to je odlično vrijeme da napokon nabavite pametni sat.

Više informacija

  • Model: Galaxy Watch3
  • Proizvođač: Samsung
  • Operativni sustav: Tizen OS
  • Memorija: 8 GB
  • Ekran: 1,4" Super AMOLED
  • Baterija: 3 dana
  • Komunikacija: BT, WiFi, NFC, GPS
  • Debljina i masa: 11,1 mm, 54 g
  • Ustupitelj i cijena: Samsung, www.samsung.hr Cijena: 2.499,00 kuna
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Samsung Galaxy Watch 3

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung Galaxy Watch 3 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.