Xiaomi Mi Watch Lite

Xiaomi Mi Watch Lite

Jednostavno fitness praćenje

Xiaomi osim pametnih satova ima i već poznatu ponudu fitness trackera, a s ovim uređajem povezuje te dvije skupine.

Mi Watch Lite svakako je uređaj koji se bori za mjesto najpristupačnijeg, jer po niskoj cijeni nudi velik broj featurea koji bi se mogli dopasti vikend rekreativcima. Bilo da kupite Xiaomi Mi Watch Lite ili Redmi Watch, riječ je o istom uređaju s drugim brendingom i featureima. Xiaomi ima i nešto naprednije satove okruglog dizajna, no ovdje se odlučio za pravokutni oblik sa samo bitnim specifikacijama, za one koji žele nešto jednostavno.

 

Xiaomi Mi Watch Lite 1 2

Sat sprijeda ima staklo zakrivljenih rubova i matirano plastično kućište koje dolazi u više boja. Zaslon koji ima pristojnu svjetlinu koristi TFT LCD tehnologiju, no to nam nije smetalo za vrijeme dana dok smo sat koristili za rekreaciju. Mane LCD zaslona postaju očite u tamnijim uvjetima kada se jasno vidi osvijetljeni pravokutnik, a ne samo detalji sata kao na OLED ekranima.

Stražnja strana koristi se za senzor otkucaja srca te ima i dva pina za napajanje sata. Punjač je možda šašavih dimenzija i izgleda smiješno na prvu, no čvrsto drži sat za vrijeme punjenja, koje traje standardno dva sata kao i kod ostalih na testu. Silikonske remene može se skinuti, no jedinstveni mehanizam znači i manje opcija za alternativne boje ili dizajn. No, zato niste previše limitirani dizajnom samog lica sata, jer se Xiaomi pobrinuo da preko aplikacije na mobitelu možete dohvatiti preko stotinjak izgleda pa vjerujemo da će se svatko pronaći u barem jednom.

Ovaj sat podržava i sve funkcije koje očekujete, od primanja notifikacija s mobitela, kontrole glazbe koju trenutno na mobitelu puštate, na satu vidite tko vas zove, itd. U Android sustavu možete odrediti i specifično koje aplikacije vam mogu slati notifikacije na sat. Swipanjem s glavnog sata pokazuju se widgeti, a tu je standardna ponuda od prikaza vaših otkucaja srca, preko prognoze, informacija o vašem snu, do barometra koji je uključen.

 

Xiaomi Mi Watch Lite 1

Sat standardno traje do 10 dana, ako imate konzervativne postavke svjetline, te vam mjeri otkucaje jednom svakih pola sata. GPS će bateriju potrošiti u 10 sati rada pa se očekuje da će biti korišten jednom ili dvaput po pola sata da bi sat radio preko tjedan dana. Drugim riječima, baterija na satu nije problem, a mi smo, naravno, uključili mjerenje otkucaja svake minute, što je najčešća opcija.

Vježbanje smo testirali kao i kod drugih, s jednom rutom hodanja te rolanjem oko Jaruna. GPS bismo nazvali poprilično preciznim jednom kada se malo brže krećete, dok je hodanje dalo malo lošije rezultate, no nismo završili na ulici prema karti. Preko satova smo ipak nosili i jaknu, s obzirom na vrlo svježih 5 stupnjeva i vjetar. Broj koraka također je unutar ostalih satova na testu.

 

Xiaomi Mi Watch Lite 1 3

Mobilna aplikacija ponudit će vam informacije o dnevnim performansama, kao i pregled prijašnjih vježbanja i generalnog fitnessa poput prijeđenih koraka, rada srca i kvalitete sna ako sat nosite za vrijeme spavanja. Aplikacija ima i naprednije funkcije poput bilježenja energije stresa, EKG-a i ostalih, no ovaj sat ipak ne nudi te informacije.

 

KOMPLETNU TEMU PROČITAJTE NA LINKU - KOJI PAMETNI SAT KUPITI? VELIKI USPOREDNI TEST

Pokazuju i vrijeme

Uz malo sreće, s podizanjem vanjske temperature povećat će se količina druženja i rekreacije, a to je odlično vrijeme da napokon nabavite pametni sat.

Više informacija

  • Model: Mi Watch Lite
  • Proizvođač: Xiaomi
  • Operativni sustav: Watch OS
  • Ekran: 1,4" IPS
  • Baterija: 6 - 10 dana
  • Komunikacija: BT, GPS
  • Debljina i masa: 12 mm, 35
  • Ustupitelj i cijena: Xiaomi Hrvatska, www.mi.hr Cijena: 459,00 kuna
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Xiaomi Mi Watch Lite

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Xiaomi Mi Watch Lite - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.