Canyon Wasabi - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Canyon Wasabi

Canyon Wasabi

Sportski div

Sat koji će se svakako zamijetiti na vašoj ruci dolazi pod Wasabi nazivom, a dizajniran je za rekreaciju te ima IP68 rating.

Canyon Wasabi ima specifičan dizajn kojeg će svatko zamijetiti na ruci, a odlikuje se i IP68 ratingom. Testirali smo ga u našem VidiLab usporednom godišnjem testu pametnih satova, kategoriji do 500 kuna.

 

Wasabi je zanimljiv sat, te je cijenom jedan od najskupljih pa nas zanima što sve može ponuditi potencijalnim korisnicima. Dolazi s jedinstvenim dizajnom sustava, te ima nekoliko lica koja možete mijenjati.

Sat dolazi s velikim 1,3” zaslonom, koji koristi IPS tehnologiju te ima dovoljno svjetline za sve uvjete osim direktnog sunca. Staklo sata je ravno, a zaštićeno je obrubom koji se lagano uzdiže iznad samog stakla kako bi se izbjegao što veći broj potencijalnih ogrebotina. Obrub oko stakla je metalan dok je ostatak kućišta plastičan pa sam sat i nije previše težak. Sat dolazi u crnoj boji, a s obzirom na pravilan oblik obruba i debljinu od 15 mm, izgleda impozantno na svakoj ruci.

Straga je naravno plastičan, a u sredini imamo laganu izbočinu sa senzorom za mjerenje otkucaja srca kao i zelene LED-ice za pomoć senzoru. Na rubu se nalaze četiri pina, te su postavljeni u luk tako da je i magnetski punjač jedinstven. Dobivate silikonski remen dizajniran da brzo osuši znoj ako ga koristite za vrijeme rekreacije, a s obzirom da se koristi standardni 22 mm remen, lagano ga možete i zamijeniti.

Baterija može potrajati i do tjedan dana, ovisno o načinu korištenja, te dugo može biti i u stanju pripravnosti. Sustav koristi Nordic čipset kako bi trošio malo energije, te ima BT povezanost, kao i GPS praćenje rekreacije.

Sat može pratiti nekoliko specifičnih sportova poput hodanja i trčanja kao i plivanja, te s IP68 ratingom čak i sam Canyon sat naziva “Truly waterproof”. Sat prati standardno otkucaje srca te ima pedometar pa tako prati i računa vašu potrošnju kalorija, te vam rezultate prikazuje na satu kao i na mobilnoj aplikaciji.

 

Canyon Wasabi 2

 

Uz te mogućnosti, sat prati i spavanje, dobiva mobilne notifikacije te omogućuje upravljanje multimedijom na mobitelu. Također će vas upozoriti ako ste predugo stacionarni da se malo razgibate.

 

Jeftini satovi tablica

KOMPLETAN USPOREDNI TEST 7 NAJBOLJIH PAMETNIH SATOVA DO 500 KUNA

Starter pametni satovi za vašu ruku

Kao i drugi popularni pametni uređaji, satovi dolaze s raznim značajkama i s različitim cijenama. Saznajmo mogu li i oni entry-level zadovoljiti potencijalne kupce?

Više informacija

  • Model: Wasabi
  • Proizvođač: Canyon
  • Ekran: 1,2" 240 x 240 piksela, IPS
  • Baterija: 6 - 10 dana
  • Komunikacija: BT 4.2
  • Debljina i masa: 15 mm, 70 g
  • Ustupitelj i cijena: Asbis, 499,00 kuna
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Canyon Wasabi

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Canyon Wasabi - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.