MeanIT M9 Light

MeanIT M9 Light

Za svakodnevno nošenje

Light verzija novog M9 modela ima dizajn koji i dalje dobro čuva staklo od grebanja zahvaljujući izbočenim rubovima.

MeanIT M9 Light i u „laganoj“ verziji dobro čuva staklo od grebanja zahvaljujući izbočenim rubovima. Testirali smo ga u sklopu VidiLab usporednog testa pametnih satova do 500 kuna.

 

M9 model, kao i ostali MeanIT satovi, dolazi standardno na hrvatskom jeziku te ga nećete imati problema koristiti s te strane. Prvo punjenje ga uključuje, te je već spreman za rad. Brzo pregledavanje menija po satu dovest će vas do QR koda, koji vas pak vodi do aplikacije za sat. Brzo se povezuju te od sata dobivate punu iskoristivost. Moramo istaknuti kako nam se dopala vrlo intuitivna aplikacija “Da Fit”, koja se koristi za povezivanje sata te koristi moderan UI izgled za pregled svih informacija koje sat skuplja.

Light verzija dolazi sa sjajnim kućištem koje ima metalno prednje lice oko stakla kao i stražnju stranu s uzorkom nalik karbonu. Rubovi su istaknuti iznad stakla te su debljine dobrih 5 mm, što će osigurati zaslon od većine oštećenja.

Nakon izbočenog dijela imate još koji milimetar crne površine s ucrtanim sekundama, tako da se sam zaslon čini malenim sa svojih 1,12” dijagonale. Sredina stražnje strane ima standardno senzor za mjerenje otkucaja srca kao i zelenu LED-icu koja pomaže senzoru, unutar zanimljivog uzorka. Na rubu stražnjeg dijela su i dva metalna pina za punjenje sata te punjač dolazi s magnetima koji će ih držati na mjestu za vrijeme punjenja.

Remen je silikonski te ima standardni 22 mm dizajn koji možete i zamijeniti. SoC u satu nažalost nije dovoljno jak da odmah prikaže zaslon, već se on mora “iscrtavati”, što se vidi i kod listanja kroz menije. Satom se upravlja touchscreenom, a imate i jedan fizički gumb s desne strane kojim palite sat ili se vraćate iz menija na početan izgled.

 

MeanIT M9 Light 2

 

Sat kod postavljanja ima svega tri lica za izabrati, no preko mobilne aplikacije možete pristupiti dodatnim licima gdje će svatko pronaći nešto što mu se svidi. Sat može pratiti osam sportova te osim standardnih hodanja/trčanja imate košarku, nogomet, tenis pa čak i plivanje, no ne postoji GPS čip za praćenje kretanja.

Sat osim otkucaja srca može pratiti i kisik u krvi te krvni tlak, no smatramo kako ne bi trebali ove informacije uzimati kao provjerene vrijednosti, već samo kao zabavnu simulaciju.

 

Jeftini satovi tablica

KOMPLETAN USPOREDNI TEST 7 NAJBOLJIH PAMETNIH SATOVA DO 500 KUNA

Starter pametni satovi za vašu ruku

Kao i drugi popularni pametni uređaji, satovi dolaze s raznim značajkama i s različitim cijenama. Saznajmo mogu li i oni entry-level zadovoljiti potencijalne kupce?

Više informacija

  • Model: M9 Light
  • Proizvođač: MeanIT
  • Ekran: 1,1" 240 x 240 piksela, IPS
  • Baterija: 5 - 8 dana
  • Komunikacija: BT 4.0
  • Debljina i masa: 12 mm, 51 g
  • Ustupitelj i cijena: Intelkom 299,00 kuna
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za MeanIT M9 Light

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MeanIT M9 Light - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.