MeanIT M20 Termo

MeanIT M20 Termo

Pratite svoju tjelesnu temperaturu

M20 Termo u atraktivno i moderno kućište stavlja dodatan senzor za mjerenje tjelesne temperature, kao i temperature okoliša.

MeanIT M20 Termo dodao je u svoje atraktivno kućište senzor za mjerenje tjelesne temperature i temperature okoliša, a koje su mu ukupne mogućnosti testirali smo u našem godišnjem VidiLab usporednom testu pametnih satova do 500 kuna.

 

Ovaj MeanIT sat dobio je punu transformaciju na naš jezik te je sve prevedeno i na hrvatski, uključujući i pozadinu samog sata. Prednja strana potpuno je prekrivena staklom, što mu daje atraktivan i moderan izgled, te su rubovi stakla lagano zakrivljeni.

Zaslon sata ima dijagonalu od 1,3”, a samo kućite širinu od 46 mm, što znači da su rubovi oko samog zaslona poprilično primjetni. Rub je podijeljen na dva dijela gdje unutarnji ima standardne oznake od 60 sekundi, dok vanjski rub ima brojčane oznake čiji smisao nismo uspjeli dokučiti. Satom se upravlja putem touchscreena, kao i pomoću dva gumba s desne strane koji su očitim kapanjem boje koja se jednostavno osušila obojeni plavo.

Ostatak kućišta je plastičan u tamno sivoj boji, a s donje strane u sredini nalazimo senzor koji prati otkucaje srca kao i zelenu LED lampicu koja pomaže senzoru. Tu je i metalna površina koja satu služi za mjerenje topline površine kože po kojem sat računa vašu tjelesnu temperaturu.

Na rubu stražnje strane su i dva pina za punjenje sata, a dolazi s magnetiziranim punjačem. Sam zaslon koristi LCD tehnologiju te ima 240 x 240 pikselnu rezoluciju, što sat čini dovoljno čitkim i kod manjeg teksta.

Sam sustav sata na izbor daje pet različitih lica s mješavinom digitalnih i analognih izgleda te različitom količinom dodatnih podataka poput koraka ili kalorija potrošenih u danu. Od sportova, imamo standardne opcije hodanja, biciklizma i trčanja, a dodani su još i košarka te badminton za praćenje. Sat ima i widgete kojima pristupate swipanjem u desno te koji prikazuju kvalitetu sna kao i izmjerene otkucaje srca u zadnjih 24 sata.

 

MeanIT M20 Termo 2

Detaljnije opcije nudi aplikacija preko koje možete pokrenuti i mjerenja poput temperature. Pritiskom “Mjerenje zdravlja” na aplikaciji, sat će izmjeriti sve od otkucaja srca, krvnog tlaka te kisika u krvi i spomenute temperature. Na točnost mjerenja krvnog tlaka i zasićenosti kisikom se ipak nemojte osloniti, već su oni više zanimljiva simulacija.

 

Jeftini satovi tablica

KOMPLETAN USPOREDNI TEST 7 NAJBOLJIH PAMETNIH SATOVA DO 500 KUNA

Starter pametni satovi za vašu ruku

Kao i drugi popularni pametni uređaji, satovi dolaze s raznim značajkama i s različitim cijenama. Saznajmo mogu li i oni entry-level zadovoljiti potencijalne kupce?

Više informacija

  • Model: M20 Termo
  • Proizvođač: MeanIT
  • Ekran: 1,3" 240 x 240 piksela, IPS
  • Baterija: 4 - 6 dana
  • Komunikacija: BT 4.2
  • Debljina i masa: 12 mm, 64 g
  • Ustupitelj i cijena: Intelkom, 499,00 kuna
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za MeanIT M20 Termo

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MeanIT M20 Termo - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.