Garmin Venu 2 Plus

Garmin Venu 2 Plus

Bilo da ste vani ili u teretani

Garmin ponovno koristi Venu liniju za ubacivanje novih mogućnosti te tako možemo vidjeti što nas čeka u budućim premium satovima

Kao sneak peek reći ćemo vam da se nudi i metalna pozadina na Venu 2 Plus satovima, koji po veličini sjedaju između trenutnih Venu 2 i 2S modela. Sat u Venu 2 kategoriji dolazi s umjerenim dimenzijama te će pasati na velik broj zapešća iako se može uzeti samo u jednoj veličini. Dok je zaslon ostao isti kao na Venu 2 modelu, kućište se smanjilo na 43,6 × 43,6 × 12,6 mm, a Garminova projekcija trajanja baterije iznosi do 9 dana s jednim punjenjem bez always-on opcije. Sprijeda imamo isti AMOLED zaslon od 1,3” dijagonale i 416 × 416 piksela, što mu daje vrlo oštru rezoluciju za prikaz detalja i grafikona, a i lica satova su oštra. Zaslon može postići vrlo visoku svjetlinu te će biti vidljiv u gotovo svim uvjetima. Glavna nova fizička karakteristika sata nalazi se na desnom rubu, a riječ je o novom, trećem gumbu u sredini između dva postojeća. Olakšava navigaciju, možete ga programirati, a standardno služi za pristup najnovijim funkcijama Venu 2 Plus modela, koje uključuju i virtualne asistente.

Jednostavno rečeno, koji god mobitel da je spojen na sat i koji god asistent da mu je aktivan, dobit ćete ga na liniju s dugim pritiskom ovog gumba, bilo da se radi o Siri, Bixbyju ili Google asistentu. To donosi još jednu novost za ove satove, implementaciju mikrofona i zvučnika u sam sat. Da, sada možete pričati u sat virtualnima asistentima, ali i uspostavljati pozive putem Bluetootha, koristeći sat kao slušalicu i mikrofon. Novost je i nešto više predinstaliranih lica sata koja su naravno izbor pojedinca, no možete birati između lica s više pojedinosti na sebi ili jednostavnije satove, ovisno o raspoloženju. Dugim pritiskom na npr. broj koraka, sat vas vodi direktno u taj widget s detaljnijim opisima i prikazom. Kao i do sada, swipe prema gore ili dolje s glavnog sata nudi kratki pregled svih widgeta koji prate vaše stanje, prognozu, poruke i slično.

 

GarminValu2AppUI

Sve informacije koje sat skupi mogu se pregledno vidjeti u aplikaciji, zajedno sa dodatnim praćenjem vaših performansi kroz vrijeme

 

Ako se bavite trčanjem, biciklizmom, kardio treningom, treninzima snage ili još specifičnijim sportovima poput plivanja u bazenu, penjanja, joge, te radite s nekim uređajima u teretani poput stepera, podržani su. Vjerujemo da će većina pronaći sport koji želi pratiti na ovom satu, dok će neke od njih moći pratiti i s aplikacijama treće strane preko Connect IQ dućana, gdje možete i skinuti još lica za AMOLED zaslon. Zanimljiva funkcija koja je došla s Venu serijom, te je naravno i na ovom satu, su virtualni pomoćnici za vježbanje snage. Tako možete odabrati koju vježbu želite izvoditi, a sat će vam pokazati koliko i na koje mišiće ta vježba utječe, te kako je valja pravilno izvesti za maksimalni učinak. Sada osim općenitih vježbi možete odabrati i jedan od specifičnih treninga kroz koji će vas sat voditi za još bolje rezultate. Od ostalih funkcija svakako valja spomenuti i NFC plaćanje satom koje je daleko lakše obaviti na touchscreen verziji Garminovih satova.

Po dimenzijama i funkcijama je ovo za većinu korisnika idealan sat s atraktivnim dizajnom i vrlo detaljnim AMOLED zaslonom, jednako pogodan za vježbanje vani kao i u teretani.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Garmin Venu 2 Plus

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Garmin Venu 2 Plus - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.