Dell UltraSharp U2715 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Dell UltraSharp U2715

Dell UltraSharp U2715

Uz nešto drugačiju shemu boja na plastici, dizajn ovog monitora vrlo je sličan modelu U2717D

 

Poslovna oštrina



Možda i najveća razlika nalazi se s prednje strane uz tanki obrub ekrana, a s donje strane ipak ima nešto deblji od 20 milimetara. Kućište je plastično, stalak standardni Dellovski s Pivot opcijom, ali i podešavanjem po visini i tiltom.

U2715hc
Out of the box, monitor je tvornički podešen s vrlo kvalitetnim prikazom slike. Definitivno se nalazi pri vrhu monitora s kvalitetnijim prikazom slike. Osim što je iznimno oštra, slika takva ostaje i pri promjeni moda, od kojih je dostupno njih 7. Standarad, multimedia, movie, game paper color i custom mod. Slika se nije mogla pokvariti što god da postavili od opcija u izbornicima.

Dell U2715H 1
Boje su prikazane prilično točno, uniformiran je prikaz sive, ali crna nije na toj razini, što zapravo reflektira njegovu potencijalnu uredsku namjenu. Prevladavaju u dizajnu ozbiljne business linije, a idealno okruženje za ovaj monitor je osvjetljena prostorija. Na našem testu performansi, odličan je bio u brzini ekrana, odnosno kod testa ghostinga on gotovo nije bio primjetan, što je za IPS ekran odlično.

Dell U2715H 5
U prijevodu to znači da, iako nije primarno namijenjen za gaming, tu će zadaću vrlo dobro odraditi. Ponajviše smo bili impresionirani oštrinom slike. Ovaj model, U2715H, ima dinamični kontrast 2M : 1, čime dobivamo svjetliju bijelu te tamniju crnu boju na ekranu.Kao i kod drugog Dell modela, U2715H donosi pravo bogatsvo sučelja, a sva su smještena na stražnjoj strani. Uz dva HDMI sučelja, tu su DisplayPort i Mini DisplayPort, pri čemu je jedan DisplayPort izlaz, što znači da ćete moći upariti još jedan monitor, a ulazni signal ide preko DisplayPorta na naš testni model. Tu su još četiri USB 3.0 sučelja. Kraj tipke za paljenje monitora na ekranu nalaze se četiri dodirne tipke za navigaciju OSD izbornikom u kojem se može odabrati jedan od sedam predefiniranih modova rada ili se ručno poigrati postavkama svjetline i boja.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Dell UltraSharp U2715

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Dell UltraSharp U2715 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.