Philips 328E9FJAB

Philips 328E9FJAB

Super povoljnih 32 inča

Pristupačan 32-inčni zakrivljeni monitor koji će se prije svega najbolje snaći u ulozi kućnog multimedijalnog monitora. VA matrica osigurava vrlo dobru kvalitetu slike uz odličan kontrast pa igre i filmovi na ovom monitoru izgledaju jako dobro.

Kategorija pristupačnih zakrivljenih monitora povoljne cijene iz dana u dan sve je brojnija. Ovaj Philipsov model svakako spada među cjenovno najpristupačnije 32-inčne zakrivljene monitore na domaćem tržištu. Prije svega je namijenjen kućnim korisnicima koji žele velik monitor za igranje i multimediju.

Ono što smo prvenstveno zamijetili kod ovog monitora je moderan dizajn uz kompaktne dimenzije s obzirom na veličinu dijagonale. U tom smislu ovaj vam Philipsov monitor, usprkos impozantnoj dijagonali, neće zauzeti previše mjesta na radnom stolu, a pritom izgleda i prilično atraktivno.

Monitor dolazi s relativno jednostavno dizajniranim srebrnim postoljem. Ergonomija očekivano nije osobita, štoviše, na raspolaganju vam je isključivo podešavanje nagiba monitora. Srećom, sa stražnje strane nalazimo odgovarajuće rupe za montažu na zid ili stalak za monitor.

 

Philips 328E9FJAB 1

Također, sa stražnje strane monitora nalazimo priključak za napajanje, tri video priključka (HDMI, DisplayPort i VGA), kao i audio in, te priključak za slušalice. Nazivno monitor posjeduje stereo zvučnike snage 3 vata, koji će vam dobro poslužiti za nekakvu osnovnu primjenu.

Sasvim pristojnu kvalitetu slike kod ovog monitora osigurava ugrađena VA matrica. U kombinaciji s rezolucijom od 2560x1440 piksela, kvaliteta slike je više nego zadovoljavajuća. Posebno do izražaja dolazi odličan kontrast koji jamči odgovarajući dinamiku i jako dobar prikaz u igrama i filmovima. Lako dostupan izbornik za podešavanja slike nudi vam nekoliko predefiniranih opcija prikaza ili možete jednostavno sami brzo podesiti sliku prema vlastitim željama.

Philips je ovaj monitor dobro opremio modernim tehnologijama kao što su flicker free, blue light filter te Philips Smartimage tehnologijom za smanjivanje efekta zamućenja slike. Podržana je i AMD-ova tehnologija FreeSync koja osigurava gaming bez trzanja i „pucanja“ slike.

Kada govorimo o gaming performansama, treba reći da ovo nije prvenstveno gaming monitor. Ipak, igre izgledaju jako dobro, a brzina odziva je sasvim zadovoljavajuća. Ključan nedostatak je brzina osvježavanja slike od maksimalnih 75 Hz. Danas smo se već navikli da moderni monitori dolaze s većim brzinama osvježavanja, stoga je ovaj monitor daleko prikladniji za konzolaški gaming, nego za nekakve brže PC igre.

 

Philips 328E9FJAB 4

 

Pritom zakrivljeni 32-inčni ekran omogućuje jedno sasvim drugačije gaming iskustvo. Preporučujemo da opciju za brzinu odziva unutar izbornika za podešavanja slike postavite na Fast, što nudi nekakav optimum po pitanju brzina odziva, bez neželjenih anomalija i ghostinga. Međutim, mi prije svega na njega gledamo kao na vrlo pristupačan kućni multimedijalni monitor.

Možete na njega spojiti nekoliko različitih uređaja i uvijek ćete moći uživati u 32-inča vrlo dobre kvalitete slike. Također, korisnicima koji nemaju mjesta za veći televizor, ovaj će monitor jako dobro doći i kao zamjena za TV, uz mogućnost da ga koristite za gledanje streaming video sadržaja.

 

 

TEST ZAKRIVLJENIH GAMING MONITORA

Pogledajte ostale modele koje smo testirali!

Zakrivljeni monitori sve su popularniji pa smo stoga odlučili malo detaljnije istražiti tržište. Koje su prednosti zakrivljenih monitora? Jesu li bolji za gaming ili profesionalno korištenje? Isplati li ih se kupiti?

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Philips 328E9FJAB

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Philips 328E9FJAB - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.