Tractive GPS - 5.0 out of 5 based on 1 vote
mali GPS: Najveća mana ovog GPS lokatora je pretplata. Hardverski se radi o običnom GPS odašiljaču s dodatnom funkcijom osvjetljenja

Tractive GPS

Who let the dogs out?

GPS tracker za pse osigurat će vam mir kada lovački pas u ugodnoj šetnji otrči za zecom na obližnje golf terene ili šumu

Iako je ovaj uređaj specijaliziran za pse, vrlo se lako može (zlo)upotrijebiti i za druge svrhe, pa bi uz nestašnog beagla mogli pratiti i kretanje muža, žene ili djeteta. Tractive GPS ima tri glavne funkcije koje rade vrlo dobar posao, ali tu je i mana u vidu pretplate koju je na mjesečnoj bazi potrebno plaćati kako bi sustav lociranja radio.

Krenimo redom. Paket se sastoji od malog GPS trackera, bijele kutijice koju plastičnom kopčom vrlo jednostavno pričvršćujete na ogrlicu ljubimca. Radnje koje prethode su registracija uređaja i registracija vašeg računa na Tractive stranicama. Nakon što setupirate account i uplatite pretplatu od 40 kuna mjesečno, u plug&play maniri možete početi koristiti ovaj uređaj. Potrebna vam je aplikacija koju skinete ili pomoću QR koda ili upisivanjem u Google play trgovini (dostupno i za iOS). Morate imati uključen podatkovni promet kako bi vam aplikacija mogla iscrtavati kretanje i obavještavati vas o položaju.

IMG 20151230 093820 Trac GPS

Na ogrlici: Uređaj se postavlja oko ogrlice pomoću plastične kopče i djeluje čvrsto, sve dok nema svađe s drugim psima

 

Kao dugogodišnji vlasnik živahnog mužjaka pasmine Beagle, odmah sam se sjetio desetak situacija u kojima bi mi odlično došao u prošlosti, poput situacije kada u magli prije posla čekate da se negdje iz polja vrati pas koji je kao iz puške izletio za srnama koje su se igrale u obližnjem grmu. Srećom, pola sata kasnije stigao je vidno iscrpljen i mokar od kupanja u potoku, a stres psećih lutanja značajno bi bio umanjen ovakvim uređajem.
Na zaslonu Android/iOS uređaja možete uživo pratiti kretanje psa kroz prostor, bilježi se točna putanja, lokacija, čak i brzina. Možete definirati tzv. sigurnu zonu, pri čemu ćete u slučaju da nestašni pas izađe izvan te zone dobiti instant notifikaciju na mobitelu. Treća zanimljiva funkcija je integrirano svjetlo koje možete uključiti preko aplikacije kako biste lakše uočili svog ljubimca u mraku.

Ako psa vodite bez povodca po prirodi, a on ima izražene lovačke sklonosti, ovo je odličan uređaj za vas. Ili vam mužjak luta selom po noći u „ljubavnim avanturama“, dobit ćete obavijest ako izađe iz onog što smatrate sigurnom zonom. Ako vam se pas poslušno mota oko nogu i nema sklonost lutanjima, ovakav uređaj je nepotreban.

IMG 20151230 093850 Tr GPS

Screenshot 2015 12 30 09 42 13 Tr GPS

Gdje je nestao pas: Kada vam pas pobjegne u obližnju šumu izvan “sigurne zone” lako ćete pronaći svog ljubimca

 

Tractive GPS je vrlo jednostavan ali učinkovit uređaj, dok se na prateću aplikaciju može dodati i više trackera. Učinkovit je u svojoj zadaći, samo je pravo pitanje treba li vam, a to ponajviše ovisi o karakteru vašeg ljubimca. Za mog bigla Oskara ovo je i više nego dobrodošao dodatak.

Maloprodajna cijena: 699,00 kn

Više informacija

  • Model: Tractive GPS
  • Ocjena: 4,2
  • Performanse: 4
  • Isplativost: 4
  • Ustupitelj i cijena: Mobis Tel.: 01/ 6188 511 www.mobis.hr, maloprodajna cijena: 699,00 kn
  • Minus: Pretplata, uređaj bi mogao otpasti kod aktivnog psa ili prilikom koškanja među psima
  • Plus: Učinkovita GPS lokacija, povijest kretanja, svjetlo, sigurna zona
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Tractive GPS

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Tractive GPS - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.