Cooler Master Devastator II - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Cooler Master Devastator II

Cooler Master Devastator II

Unaprijeđeni duo

Jedan od vjerojatno najpopularnijih budget modela miša i tipkovnice dobio je poneku preinaku

Dosta često preporučujemo prvu generaciju ovog modela tipkovnice i miša kada je bilo riječ o budget konfiguracijama, jer za ispod 300 kuna teško da možete naći išta bolje od ovog comba, koji još k tome ima i donekle gamerski pedigre. Osim toga tu su i obzirom na cijenu relativno kvalitetna izrada i atraktivan dizajn kojeg upotpunjuje pozadinsko osvjetljenje. Nažalost, to isto pozadinsko osvjetljenje nije pretjerano moguće kontrolirati u kontekstu različitih načina osvjetljenja, a isto tako dolazi u jednoj boji, plavoj u našem slučaju, ali ako ništa drugo imate na biranje još crvenu ili zelenu.

U usporedbi s prvom generacijom Devastatora, ova druga inačica estetski izvana zapravo ne donosi nikakvu razliku, a ono po čemu je ona drugačija nalazi se ispod vanjštine. Iako je riječ o membranskoj tipkovnici, Devastator II donosi Cherry MX kompatibilne keycapove tako da ćete ovdje dobiti jednu razinu modularnosti ukoliko želite zamijeniti postojeće s nekakvim drugim. Iako realno ovo nije toliko korisno, na dodatne mogućnosti se ne možemo žaliti. Druga bitnija promjena nalazi se u samom mišu. Iako je i on dizajnerski ostao isti, raspon dpi-ja koji nudi na biranje uz pomoć dediciranog prekidača iz scroll wheela od sada mu je veći. Umjesto dosadašnje tri razine (1000, 1600 i 2000) Devastator II nudi veći raspon od nižih 500 do najvećih 2000. Iskustvo u njegovom korištenju i dalje je solidno, miš je precizan i odgovaraju mu podloge različite teksture, a generalno mu je teško uputiti bilo kakvu primjedbu imajući ponovno na umu njegovu cijenu. Iako je dizajnom gotovo simetričan, odnosno ambidextrous, obzirom da se back i forward prekidači nalaze samo na lijevo strani, teško će ga moći koristiti i ljevaci. Tipkovnica je također vrlo dobra, iznenađujuće taktilna i udobna pri korištenju čak i na dulje staze, a jedino joj zamjeramo probajte to što ima key rollover (KRO) od istovremeno maksimalno pritisnutih i zabilježenih šest tipki, što baš i nije pretjerano puno u gaming svijetu.

Maloprodajna cijena s PDV-om:
284,05 kn

 

Više informacija

  • Model: Cooler Master Devastator II
  • Ukupna ocjena: 4,7
  • Mogućnosti: 4
  • Isplativost: 5
  • Ergonomija: 5
  • Proizvođač: Cooler Master Co., Ltd
  • Uređaji: Membranska tipkovnica / Optički 2000 DPI miš
  • Sučelje: USB 2.0
  • Ostalo: Multimedijske kontrole, pozadinsko osvjetljenje tipki
  • Plus: Odličan omjer uloženog i dobivenoga, kompatibilni Cherry MX keycapovi, veći raspon senzora miša, iskustvo u korištenju
  • Minus: Limitran način rada osvjetljenja, 6 KRO
  • Ustupitelj i cijena: Links, www.links.hr/, Maloprodajna cijena s PDV-om: 284,05 kn
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Cooler Master Devastator II

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Cooler Master Devastator II - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.