JBL E55BT

JBL E55BT

Over-ear sa stilom

Iako se radi o over-ear dizajnu E55BT slušalice vrlo su kompaktne 

JBL E55BT su bežične over-ear slušalice koje uz dobar zvuk nude i moderan dizajn koji će zasigurno skrenuti pogled pokojeg prolaznika. Zvučna slika prilično je dobro izbalansirana iako naginje niskim tonovima, što ove slušalice čini prikladnijima za elektroničku glazbu i hip-hop, no isto tako nisu neprikladne za instrumentalne žanrove.

Visoki su tonovi prisutni i dobro definirani, dok su srednji tonovi nešto povučeniji i slabije definirani. Niski tonovi imaju odličnu prisutnost i vrlo su precizni, ali ako pretjerate s pojačavanjem niskih tonova, pri ekvalizaciji oni brzo izgube preciznost te počnu gušiti ostatak zvučne slike.

Glavna je mana ovih slušalica tek prosječan soundstage koji otežava pozicioniranje individualnih instrumenata te stvara efekt zbijenosti zvuka. Iako se radi o plastičnoj konstrukciji, JBL E55BT ne ostavljaju dojam loše kvalitete izrade jer je plastična konstrukcija zasigurno smanjila njihovu masu.

Osim plastike, u konstrukciji je korišten i aluminij, od kojeg je izrađen obruč, što E55BT čini izdržljivijima. Slušalice su ergonomski vrlo dobro dizajnirane; sila pritiska obruča odlično je izbalansirana i jastučići su vrlo mekani.

JBL E55BT su odličan izbor za one koji planiraju s on-ear slušalica prijeći na over-ear slušalice, ali se boje žrtvovanja praktičnosti zbog kvalitete zvuka. Kompaktan dizajn i odličan sustav sklapanja čine ove slušalice sigurnim izborom.

 

usporeni test slušalice pregled modela

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za JBL E55BT

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

JBL E55BT - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.