Bose Color II

Bose Color II

Veliki mališan

Iznenađujuće jasni tonovi i pri većoj glasnoći za maleni uređaj.



Bose nam u test dolazi sa svojom svijetlo plavom verzijom Color II zvučnika. Namijenjen je za korisnike koji ga žele nositi sa sobom za slušanje u kući ili u prirodi. Kako bi to korisnicima i omogućio, ovaj zvučnik dolazi u potpunosti gumiran kako bi se minimalizirala mjesta u koja bi se mogla zavući voda.

Tako ga mogu bez problema reklamirati i da ima IP X4 rejting, što u stvarnosti znači da mu, ako se zalije vodom, neće ništa biti, no nikako ga ne ostavljajte na jačoj kiši ili uranjajte u vodu jer ipak ima neke limite izdržljivosti. Upravljački gumbi se svi nalaze s gornje strane te su ispod sloja gume. Tu je sakriven i NFC za jednostavno povezivanje sa svakim pametnim telefonom.

 

BOSE Color II 2

Prijeđimo tako na sami zvuk. Naime, bili smo ugodno iznenađeni kada smo ga pokrenuli jer, dok i ostali zvučnici postižu tu razinu glasnoće, Color II zadržava čisti zvuk dubljih tonova i pri višim glasnoćama, sve do 90% glasnoće, kada ipak zvukovi postaju malo nejasni kod... življih pjesama. No, ako ga koristite vani i slušanje na maksimalnoj glasnoći neće smetati, a pružit će uistinu odličan doživljaj.

Ako se isprsite i uzmete dva, mogu reproducirati glazbu simultano zu još bolje ozvučenje. Baterija, koja traje oko osam sati, trajat će i dulje ako sobu želite ispuniti glazbom, ali i dalje moći voditi razgovor. No ako ga navijete do kraja, trajat će ipak nešto kraće, u našem slučaju oko 6 i pol sati.

 

BOSE Color II 3

Naravno, ipak se radi o zvučniku poznatog branda, pa s njime dolazi i cijena kod koje morate biti sigurni da će zvučnik uistinu biti korišten više nego jednom mjesečno. Osim svijetlo plave, dolazi u crvenoj, bijeloj i crnoj za one koji žele ići sa sigurnijom opcijom.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Bose Color II

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Bose Color II - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.