Samsung Galaxy Buds Live

Samsung Galaxy Buds Live

Jedinstven dizajn

Ove slušalice idealne su za ljude kojima se ne dopada silikonski in-ear dizajn, a istovremeno svojim jedinstvenim izgledom osiguravaju solidno držanje u uhu

Slušalice smo testirali unutar velikog usporednog testa i osvojile su nagradu Best Buy u kategoriji iznad 800 kuna. Galaxy Buds serija razvija se zajedno s flagship Galaxy mobitelima te sukladno tome najnoviji modeli slušalica dolaze u bojama koje idu uz aktualnu ponudu mobitela. Buds Live modeli slušalica izašli su zajedno s trenutnom Note 20 (Ultra) serijom te se tako mogu naći u bijeloj, crnoj ili “mistično brončanoj” boji. Nakon izlaska Galaxy S21 serije mobitela, cijena ovih slušalica značajno je pala, što ih trenutno čini atraktivnom opcijom za kupnju jer donose brojne napredne funkcije u vrlo kompaktnom dizajnu.

Same slušalice dolaze u jedinstvenom obliku nalik grahu koji značajno odmiče od konkurentnih rješenja, no zato je samo korištenje slušalica bilo iznenađujuće iskustvo. Istovremeno su predstavile probleme upravo zbog načina na koji se nose. Na prvu slušalice nemaju jasne točke držanja za uho, no Samsung vrlo jasno animacijom pokazuje kako se stavljaju u uho da sjednu za idealno stajanje. Problem je u tome što, za razliku od slušalica sa silikonskim umecima, imaju samo jednu veličinu koja neće biti idealna svim veličinama uha te ih ipak preporučujemo ljudima sa srednjim ili većim ušima, jer je nekima smetalo dulje nošenje slušalica. Slušalice imaju više veličina gumenih nastavaka, no oni nisu na dijelu slušnog kanala, već za prihvat slušalice uz samo uho. Jednom kada ih pravilno stavite, sam dizajn slušalice daje im težište vrlo blizu uha, što ćete brzo primijetiti jer ove slušalice jednostavno ne ispadaju dok god radite prirodne pokrete glave. Slušalice nude oko šest sati rada na jednom punjenju, ovisno o uključenim funkcijama, gdje ANC ipak uzima svoj danak s nekih sat vremena slušanja manje.

Samsung Galaxy Buds Live 2

Kućište slušalica prati boju u kojoj dolaze, a radi se o jednoj od najmanjih kutija u ponudi. Unatoč tome, može ponuditi još skoro tri puna punjenja slušalica. Stavljanje slušalica u kutiju potpomognuto je magnetima, koji istovremeno nisu prejaki pa ih se lagano vadi. Slušalice imaju brzo punjenje pa je i pet minuta u kutiji dovoljno za oko sat vremena slušanja glazbe. Slušalice se povezuju s mobitelom na kojega su spojene čim otvorite kutiju, tako da su spremne za rad čim ih stavite u uši. Kućište se puni USB-C punjačem, a podržavaju i bežično punjenje.

Svaka slušalica osim baterije ima po tri mikrofona i IR senzor za prepoznavanje kada ih izvadite iz uha. Vanjska strana slušalica je osjetljiva na dodir te omogućuje kontrolu slušalica kroz četiri naredbe koje možete programirati. Slušalice koriste velike 12 mm drivere, koji su prilagođeni od strane AKG-a. Zvuk bismo opisali kao vrlo bogat, s izraženim dubljim tonovima koji imaju impresivan “udarac”, bez distorzije viših tonova. Kako slušalice nemaju fizičku izolaciju od okoline, vanjski zvukovi mogu narušiti kvalitetu reprodukcije. Samsung je implementirao ANC sustav (aktivno poništavanje buke okoline) koji uistinu smanjuje niske tonove, no ponovno bez zatvorenog ušnog kanala, zvukovi se i dalje mogu čuti kroz slušalicu. Glasnoća slušalica može biti vrlo visoka, što će se svidjeti onima koji se nađu u glasnoj okolini.

Dok se slušalice lagano spajaju sa sustavima van Samsungove okoline (no nemate pristup Bixbyju), savjetujemo vam da skinete i aplikaciju od slušalica koja dodaje brojne funkcionalnosti, poput EQ sustava, kontrole ANC-a te uključivanja “Načina rada za igranje” koji značajno smanjuje kašnjenje audio signala za ugodnije praćenje multimedije preko slušalica.


Samsung Galaxy Buds Live bile su dio usporednog testa slušalica u kategoriji iznad 800 kuna na kojemu su osvojile Best Buy nagradu

tablica slusalica

USPOREDNI TEST: KOJE IN-EAR TWS BLUETOOTH SLUŠALICE KUPITI?

TEST NAJBOLJIH BEŽIČNIH SLUŠALICA U DVIJE KATEGORIJE

Tržište je puno brojnih modela TWS slušalica svih cjenovnih razina te više stvarno nema razloga da se zaplićete u žice dok ste u pokretu

(Stranica 1 od 2)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 2)

Više informacija

  • Model: Galaxy Buds Live
  • Proizvođač: Samsung
  • Tip: In-ear bluetooth slušlice
  • Mreža: Bluetooth 5.0
  • Baterija: 6+15 h, brzo i bežično punjenje
  • Dimenzije / masa: 5,6 g
  • Mikrofon: tri
  • Veličina drivera: 12 mmm
  • Ostalo: SBC, AAC, Scalable codeci, Active noise cancelling, IPX2
  • Ustupitelj i cijena: Samsung www.samsung.hr cijena: 949,00 kn
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Samsung Galaxy Buds Live

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung Galaxy Buds Live - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.