MaxMobile F50 TWS - 1.0 out of 5 based on 1 vote
MaxMobile F50 TWS

MaxMobile F50 TWS

Za ljubitelje otvorenog koncepta

Za one koji ne vole gurati silikonske kapice u uho, ove slušalice nude idealno rješenje svojim dizajnom koji uhu daje da diše

Slušalice smo testirali unutar velikog usporednog testa i osvojile su nagradu Best Buy u kategoriji ispod 800 kuna. MaxMobile kod nas ima velik izbor dodataka za mobitele, u koje naravno uključuju i slušalice pristupačnih cijena. Novi val TWS iliti True Wireless slušalica donosi moderan dizajn, kao i pouzdanu konektivnost i dugotrajnu bateriju. Slušalice su jednostavne za korištenje, a dobivate i vrlo precizan sustav praćenja baterije kako biste znali kada je vrijeme za dopunjavanje.

Slušalice prate trendove u dizajnu te su F50 također išle na siguran, provjeren sustav. Dizajn kojim se ističu poznat je po tome da zadržava stalak kakav se koristio dok su slušalice još imale žice za povezivanje na uređaje. Danas stalak služi za balans slušalica i njihovo bolje držanje, s obzirom na to da nemaju silikonski umetak za uho koji bi ih mogao držati. No, stalak ima i korisniju funkciju, a to je, osim držanja baterije, i mikrofon na dnu specifično usmjeren prema ustima korisnika kako bi jasnije pokupio govor za vrijeme razgovora na slušalice. S unutarnje strane stalka nalaze se i metalne pločice za punjenje samih slušalica. Baterija, ovisno o vašim navikama slušanja i glasnoći, može trajati od 5 do 7 sati na jednom punjenju.

MaxMobile Listen 6 2

Nakon toga potrebno ih je vratiti u kutiju da se ponovno napune, a i svaki put kada ih pospremite one će se ponovno napuniti do vrha, spremne za novu avanturu. Čim se kutija u kojoj se drže otvori, automatski kreće uparivanje te su spremne za akciju kad ih stavite u uši. Ako ih prvi puta povezujete, jednostavno otiđite u Bluetooth opcije vašeg mobitela te nakon otvaranja kutije potražite slušalice u listi uređaja. Glava slušalice je oblog dizajna te se lagano namješta u uho, a sam izlaz za zvuk naciljan je ravno prema ušnom kanalu. Kako smo spomenuli, ne zatvara vam ušni kanal pa ćete i dalje moći čuti što se oko vas događa, a uho može lakše disati.

Kućište ima oblik kvadra sa zaobljenim rubovima te se može nositi u džepovima iako je malo veće od standarda. Čim ga otvorite slušalice se povezuju, a dočekuje vas zanimljiva i pomalo jedinstvena slika. Slušalice se naravno za kućište drže magnetima te neće slučajno ispasti. Između slušalica imamo mali zaslon koji pokazuje precizni postotak stanja baterije kućišta te vas obavještava koja od slušalica se trenutno puni. Kutija ima moderan USB-C utor za punjenje, tako da kutiju možete puniti na standardnom punjaču svog mobitela. Kutija može nekoliko puta napuniti slušalice prije nego je potrebno ponovno punjenje preko punjača.

Zvuk je standardan za ovu cjenovnu klasu uređaja. Slušalice nemaju naprednije sustave poput blokade buke, no specifično su dizajnirane kako ne bi blokirale vanjsku buku, već ćete biti svjesni prostora oko sebe. Zahvaljujući tome lagano postižu standardno trajanje baterije i do 7 sati, ovisno naravno o glasnoći na kojoj slušate. Zvučnik u slušalicama vjerno će prikazati glasove bilo u glazbi, podcastima ili videima koje slušate preko njih, dok su dublji tonovi ipak malo prigušeniji. I dalje se čuju, no nećete imati onaj osjećaj lupanja kada čujete bubnjeve. To bi bilo teško reproducirati i kod skupljih modela, s obzirom na to da slušni kanal nije izoliran dizajnom. Tako smatramo da su slušalice idealne za korisnike koji ne žele previše izraženih dubokih tonova, nego jasan i izražen vokal.

(Stranica 1 od 2)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 2)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za MaxMobile F50 TWS

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MaxMobile F50 TWS - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.