Jabees BNA 2 TWS - 1.0 out of 5 based on 1 vote
Jabees BNA 2 TWS

Jabees BNA 2 TWS

Iznad cjenovnog ranga

Ove slušalice ugodno su iznenađenje s obzirom na cijenu, jer nude pun i jasan zvuk čak i za one koji vole glasnu glazbu

Slušalice smo testirali unutar velikog usporednog testa i osvojile su nagradu Best Buy u kategoriji ispod 800 kuna. Ponekad treba cijeniti jednostavnost i kvalitetu osnovnih funkcija prije nego se počnete zabavljati naprednijim funkcijama. BNA2 zanimljive su slušalice vrlo niske cijene, no solidne kvalitete zvuka. No, zanimljive su i jer ih navodno Jabees stavlja na tržište, no nećete ih naći na njihovim stranicama, a ni kutija ne odaje puno osim BNA2 naziva, kao i navodne “Binnana kolekcije” .

Slušalice dolaze u dvije boje: crnoj ili bijeloj. Na prvu su poprilično velikih dimenzija, no mala težina i specifičan dizajn dobro ih drže u ušima i kada se intenzivnije krećete. U osnovi je kućište standardnog valjkastog dizajna koji je malo izdužen prema izbočini za uho. Sama izbočina koja drži silikonske nastavke duža je par milimetra od standarda, no i silikonski nastavci su nešto tanji i manji kako bi sve moglo stati na svoje mjesto te nismo imali problema oko toga. Slušalice su konstruirane iz dvije različite plastike, unutarnja siva matirana te vanjska bijela polirana.

Nemaju oštre rubove, a dizajnom se solidno drže uz uho unatoč veličini. Vanjska strana ima ravnu površinu s gumbom u sredini. Svaka slušalica ima nekoliko funkcija ovisno o tome koliko puta stisnete gumb, jedan, dva, tri puta ili dugi pritisak svaki imaju neku funkciju, a podržani su i voice asistenti raznih platformi. Jedini minus je što se radi o fizičkim gumbima koje treba pritiskati, što možda nije najugodnije s obzirom na to da si pritišćete uho te bismo voljeli touch kontrole. Oko gumba je prozirni prsten ispod kojih se kriju LED-ice te vas obavještavaju o statusu slušalica (paljenje, gašenje, uparivanje, punjenje). Imamo i dva mikrofona, jedan s vanjske, a drugi s unutarnje strane, koji će pružiti ugodnu reprodukciju vašeg glasa za komunikaciju. Baterija slušalica traje oko 5 sati te one nemaju nikakvih naprednijih funkcija.

Jabees BNA2 TWS 2

Kućište slušalica dolazi u sada već standardnom valjkastom dizajnu adekvatno zaobljenom da se može lagano pospremiti u džep. Matirana plastika kućišta ne prima otiske prstiju pa će dugo izgledati čista. Straga nailazimo na mali minus, a to je Micro USB utor za punjenje, za koji bismo voljeli da je moderniziran, no osim pažnje o smjeru spajanja, nećete imati nekih problema. Iznutra, prostor za stavljanje slušalica je jasan, a slušalice će same sjesti na svoje mjesto jednom kada ih uhvate magneti u kućištu. Cijela kutija daje dojam čvrstoće te neće biti problema ni ako slušalice nosite u torbi s drugim stvarima.

Za ovu cijenu, slušalice dolaze bez aplikacije te dobivate ono što vidite. Čim otvorite kutiju pokušat će se spojiti na mobitel s kojim su uparene kako bi bile spremne za rad kada ih stavite na uši, a alternativno prelaze u mod uparivanja pa ih pronađite u listi Bluetooth uređaja i spremni ste za rad. Također nemaju niti naprednije ANC funkcije, niti propuštanje vanjskih zvukova. Ono što imaju je solidna pasivna izolacija od silikona, kao i impresivna reprodukcija zvuka, koja nas je iznenadila s obzirom na traženu cijenu. Ako slušalice pravilno stavite u uši, duboki tonovi čak dobiju onaj efekt “udarca” kod glazbe s izraženijim bassom. Unatoč solidnoj reprodukciji dubokih tonova, viši tonovi nemaju neku distorziju te su i dalje jasni, što uključuje i same pjevače. Ovdje smo primijetili kako slušalice kod reprodukcije glazbe imaju malo drugačiju... boju tona te bi neki glasovi mogli zvučati malo drugačije nego na većim slušalicama. Razlika nije značajna, osim ako konstantno mijenjate slušalice kao mi na ovom usporednom testu, a s obzirom na jasnoću tonova, brzo se naviknete na slušalice. Mogu biti i poprilično glasnije od skuplje konkurencije pa se samo nadamo da nećete pretjerati s dugim slušanjem glasne glazbe.

(Stranica 1 od 2)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 2)

Više informacija

  • Model: BNA 2 TWS
  • Proizvođač: Jabees
  • Tip: Bluetooth in-ear
  • Načini spajanja: Bluetooth 5.0
  • Baterija: 5+15h
  • Ostalo: SBC codec
  • Ustupitelj i cijena: Se-mark www.se-mark.hr Cijena: 149,00
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Jabees BNA 2 TWS

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Jabees BNA 2 TWS - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.