Huawei Freebuds 4i

Huawei Freebuds 4i

Vratite se osnovama

Freebuds 4i specifično su napravljene da udare atraktivnu cijenu te pritom ponude solidne moderne tehnologije i jednostavnost korištenja

Huawei Freebuds je marka slušalica koje prate moderan dizajn, a korisnicima nude vrlo atraktivno iskustvo slušanja bez puno strke. Nedavni model, Freebuds 4i, updateao je dizajn i umanjio kućište u kojem dolaze. 4i verzija slušalica cilja na nisku cijenu te ostaje bez nekih specifikacija koje imaju 4 i pro verzije, no s druge strane predstavljaju jedne od najjeftinijih slušalica sa solidnom ANC podrškom koja će umanjiti buku iz okoline za još ugodniji doživljaj slušanja glazbe.

Slušalice koriste trenutno vrlo popularan dizajn nalik onome dok su se još koristile žice. Mala glava slušalice sadržava zvučnik i ostalu potrebnu tehnologiju, dok se stalak primarno koristi za punjivu bateriju. Stalak je u zadnjem updateu malo proširen da nema dizajn valjka te bi trebao ponuditi solidne performanse mikrofona za razgovor, s obzirom na to da su bliže ustima. No, ove slušalice idu dalje te implementiraju više mikrofona kako bi omogućile aktivno poništavanje buke. Podsjetimo se, silikonski nastavak, koji dolazi u tri veličine s ovim slušalicama, bitno je pravilno staviti jer služi kao pasivna izolacija za zvukove iznad 1000 Hz frekvencije. Sve ispod toga proći će kroz silikon te slušalice moraju implementirati aktivnu izolaciju za koju se koristi više mikrofona izvana. Slušalice su napravljene od polirane plastike, s pomalo prikrivenim pinovima za punjenje koji se nalaze ispod slušalice i na dnu produžetka u obliku polirane srebrne točke. Mali detalj na koji se treba naviknuti je da polirana plastika slušalica ipak uzrokuje klizanje kada ih želite izvaditi iz kutije, a morate i nadjačati magnete. U početku nam je trebalo par pokušaja dok nismo našli optimalan način primanja slušalica za vađenje iz prve.

Huawei FreeBuds 4i 2

Oblo kućište izvana ima samo jedan gumb sa strane za uparivanje s novim uređajima, a mala LED-ica sprijeda dat će vam naslutiti kada je vrijeme za punjenje. Same slušalice drže se u kutiji magnetom koji se nalazi na dnu “stalka”, dizajna koji Huawei koristi u ovoj liniji. Jednostavno ih otprilike stavite u kutiju, a magneti i gravitacija obavit će ostatak posla. Kutija se sama po sebi brzo puni USB-C kablom, a kada su slušalice prazne možete ih kratko nadopuniti za sat vremena glazbe. Kućište je jedno od manjih na testu, a specifičan dizajn omogućuje im da se lagano stave u bilo koji džep. Poklopac se drži zatvoren magnetom, a dizajniran je tako da kako god odložili kutiju, on će se zatvoriti i tako osigurati slušalice.

Samo korištenje slušalica vrlo je jednostavno, pronađete ih na listi Bluetooth uređaja na mobitelu, povežete i spremni ste za akciju. Ako se ne pojave, a sigurni ste da baterije nisu prazne, povezivanje možete započeti pritiskom gumba sa strane same kutije. Huawei ima aplikaciju AI Life koja prepoznaje slušalice te vam nudi neke opcije kontrole, koje se svode na update i odabir razine rada ANC sustava. Kako smo spomenuli, ANC umanjuje snagu dubokih tonova koje čujete oko sebe, no slušalice također mogu propuštati zvukove do vašeg uha ako preferirate svijest svoje okoline, no najbolje radi za tiho slušanje glazbe. A slušanje glazbe je i najbitniji dio slušalica. Freebuds 4i nude visoku glasnoću s jasnim visokim tonovima te se glas može lagano razumjeti. Detalj koji po nama nedostaje su dublji tonovi, koji jednostavno nemaju živost kakvu očekujemo kod moderne glazbe, a vaše uživanje ovisit će o tome koliko “bass-a” volite u svojim pjesmama.

 


 Huawei Freebuds 4i bile su dio usporednog testa slušalica do 800 kuna 

tablica slusalica

USPOREDNI TEST: KOJE IN-EAR TWS BLUETOOTH SLUŠALICE KUPITI?

TEST NAJBOLJIH BEŽIČNIH SLUŠALICA U DVIJE KATEGORIJE

Tržište je puno brojnih modela TWS slušalica svih cjenovnih razina te više stvarno nema razloga da se zaplićete u žice dok ste u pokretu

 

(Stranica 1 od 2)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 2)

Više informacija

  • Model: Freebuds 4i
  • Proizvođač: Huwaei
  • Tip: Bluettot in-ear
  • Načini spajanja: Bluetooth 5.2
  • Baterija: 10+12 h, brzo punjenje
  • Dimenzije / masa: 5,5 g
  • Veličina drivera: 10 mm
  • Ostalo: SBC, AAC codec
  • Ustupitelj i cijena: Huawei www.huawei.hr Cijena: 499,00 kn
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Huawei Freebuds 4i

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Huawei Freebuds 4i - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.