BOSE HPH 700

BOSE HPH 700

Bose je svima šef u ovome

Kada govorimo o ANC slušalicama, ne možemo preskočiti tvrtku Bose. Bose je pionir u ovom području te su upravo oni izbacili prve komercijalne ANC slušalice prije otprilike 20 godina. Budući da se radi o majstorima ovog zanata, znali smo da nas čeka prava zvučna poslastica

Bose Noise Cancelling Headphones 700, ili kraće Bose 700 slušalice, imaju futuristički izgled koji se ističe među konkurencijom. Imaju prepoznatljivo oblikovanu traku za glavu koja se integrira izravno na earcupove bez ikakvih vidljivih šarki.

Možemo reći da su slušalice poprilično primamljive zbog tih svojih oblina. Bose 700 su vrlo udobne. Lagane su i dobro podstavljene, tako da ih bez problema možete nositi tijekom dugih sesija slušanja. Toliko su udobne i dobre da sam namjerno produljio jednu tramvajsku stanicu dalje na putu doma kako bih imao razloga duže se šetati i dodatno uživati u njima.

 

Bose.jpg

Na vanjskoj strani slušalica nalazi se nekoliko gumbi, međutim, većina funkcionalnosti slušalica može se kontrolirati pomoću vanjskog kućišta osjetljivog na dodir koje se nalazi na desnoj slušalici. Dodirne kontrole su prilično intuitivne; prijeđite prstom prema gore ili dolje za promjenu glasnoće, dodirnite dvaput za pauziranje/reprodukciju glazbe i prijeđite prstom prema naprijed/nazad za preskakanje naprijed/nazad kroz popis pjesama.

Činjenica da morate dva puta dodirnuti touchpad kako biste pauzirali pjesmu je odlična stvar, jer se zna desiti da drugi modeli kojima je jedan dodir dovoljan slučajno registriraju dodir i pauziraju glazbu kada to ne želite.

Za razliku od slušalica iz serije QuietComfort, slušalice Bose 700 se ne sklapaju prema unutra radi kompaktnosti, međutim, rotiraju se za 90 stupnjeva i savršeno sjedaju u glatku torbu s kojom dolaze. Torba s patentnim zatvaračem bit će vam odlična za njihovo prenošenje ili spremanje u ruksak.

 

Bose_2.jpg

Uz slušalice, naravno, dolazi i popratna aplikacija za mobitel koja vam omogućava osnovne stvari poput praćenja stanja baterije i odabir razine ANC-a, ali i namještanje nekih dodatnih stvari poput glasovnog asistenta.

Imali smo malih problema s aplikacijom jer bi se slušalice spojile Bluetoothom na mobitel automatski čim ih upalimo, a to očito nije registrirala aplikacija koja nam je javljala da se ne može spojiti na naše slušalice, iako smo na njih već bili spojeni. Rješenje je bilo brisanje postojeće konekcije i ponovno uparivanje preko aplikacije, i onda je opet sve funkcioniralo.

 

BOSE_NC_Headphones_700-1.jpg

Bose kaže da trajanje baterije iznosi 20 sati, što je i aplikacija tvrdila nakon punjenja. U našem slučaju taj broj je bio poprilično točan, ali morate znati da će trajanje baterije ovisiti o glasnoći na kojoj slušate i o razini ANC-a.

Što se tiče kvalitete ANC-a, Bose 700 imaju izvrsne performanse u poništavanju buke. Po mom subjektivnom mišljenju, možda i najbolje. Kada odaberete najvišu razinu ANC-a, 10 u ovom slučaju, uranjate u tišinu. Bez problema su u stanju blokirati većinu pozadinskih zvukova, uključujući buku vanjskog prometa, glasove, tipkovnice i šum klima uređaja. Kada razinu ANC-a spustimo na 0, slušalice imaju suprotnu zadaću.

Osam mikrofona koji su skriveni unutar kućišta love sve vanjske zvukove te nam ih reproduciraju, što vam omogućava da čujete sve razgovore i druge zvukove bez skidanja slušalica. Ako tražite odličan par slušalica za uklanjanje buke, onda su slušalice Bose Noise Cancelling Headphones 700 stvarno dobar izbor.

 

Bose_3.jpg

Tehnologija uklanjanja buke koja se ovdje nudi je vodeća u klasi. Idealne su za korištenje na bučnim letovima i prometnim putovanjima na posao. Kvaliteta zvuka je odlična, a već smo rekli da su toliko udobne da ćete htjeti namjerno si produljiti put kada ih nosite.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za BOSE HPH 700

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

BOSE HPH 700 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.