Acer predstavio V9800 projektor s UHD rezolucijom i osvajanje nagrada na Computexu s Revo mini računalom

Acer predstavio V9800 projektor s UHD rezolucijom i osvajanje nagrada na Computexu s Revo mini računalom

Kompanijin novi projektor namijenjen je korisnicima koji žele imati kućni sustav kina. 

Za sve filmofile Acer je najavio novi projektor, V9800, s Ultra High Definition (UHD) rezolucijom (3840 x 2160), u njega implementirajući TI 4K DMD procesor. Sposoban je prikazati više od osam milijuna piksela, što je i do četiri puta više od Full HD projektora. Zahvaljujući super-resolution video engineu projektor omogućuje upscale i ojačanje sadržaja s nižom rezolucijom.

Posjeduje Rec 709 protokol, industrijsku specifikaciju boja koja dopušta uređaju da stvori boje onako kao što je to zamislio redatelj. Ovaj protokol digitalno definira identitet boje prilikom post-produkcije, što projektoru dopušta prepoznavanje i dekodiranje filmske vizualnosti. Sadrži još i sRGB način kojim se garantira konzistentnost i kvalitetni kontrasti. Pomoću Acerove ColorPurity tehnoogije korisnik može kombinirati RGB kotač boje s unikatnim tehnikama kontrole lampe, što rezultira u širem rasponu boju i smanjenju efekta duginih boja. Kompanija navodi kako ovaj projektor proizvodi buku od svega od dBA, što će pomoći u korisnikovom uživljavanju u film.

Hrvatska podružnica Acera najavila je kako navedeni projektor očekuju na tržištu krajem godine, po još nedefiniranoj cijeni. Našu recenziju njihovog K138ST projektora možete pročitati ovdje

Uz to kompanija je na ovogodišnjem computexu dobila i nekoliko nagrada. Revo Build mini računalo od jedne litre osvojilo je nagradu Best Choice of the Year i Best Choice Gold. Već je prethodno bio dobitnik nagrada poput Red Dot. Ovo mini računalo lako se može prilagođavati s blokovima koji pružaju različite funkcije poput pohrane, zvučnika itd. Blokovi se spajaju putem magnetskih pinova. 

RevoBuild M2 601 gallery 02

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.