Microsofta nova konzola Xbox One S odgovor je na službeno potvrđen PS4K

Microsofta nova konzola Xbox One S odgovor je na službeno potvrđen PS4K

Uoči predstavljanja na E3 sajmu iz Microsofta su procurile fotografije novog modela konzole s jačim značajkama.

Najveći svjetski sajam gaminga E3 u Los Angelesu uskoro počinje, a u javnost su procurile prve fotke jednog od najzanimljivijih komada hardvera koji je Microsoft planirao predstaviti na ovom događanju. Iako Microsoft nije službeno potvrdio autentičnost slika, one odgovaraju dosadašnim glasinama i procurjelim informacijama koje su govorile da će ekipa iz Redmonda izdati tanji i manji Xbox One S, koji će doći s podrškom za 4K igranje i diskom od 2 terabajta, navodi Vidi.hr.

Xbox One S 2

Zahvaljujući novom stalku konzola se može postaviti i vertikalno, što je također jedna od novosti. O njegovom hardveru za sada nema nikakvih informacija, osim glasine koja govori da će Xboxu One S igranje u 4K rezoluciji omogućiti jači grafički procesor. Ubrzo se očekuju i službeni detalji o novom modelu Microsoftove konzole, koja će se vjerojatno prodavati po nešto većoj cijeni.

Što se tiče novih konzola, nedavno je i službeno potvrđen Playstation 4K, znan pod kodnim imenom NEO. Sonyev predsjednik i CEO, Andrew House, tako je za Financial Times potvrdio da je novi PS4 u razvoju i da će biti skuplji od prijašnje PS4 konzole.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.