Silicon Power lansirao malene i elegantne flash driveove originalnog dizajna

Silicon Power lansirao malene i elegantne flash driveove originalnog dizajna

Kompanija je objavila kako lansira tri nova USB flash drivea s različitim i zanimljivim dizajnima.

Blaze B21, Jewel J20 i Jewel J30 tako imaju podršku za USB 3.1 Gen 1 (kompatibilni i s USB 3.0 i 2.0) i doživotno jamstvo.

Prvi navedeni model pruža kapacitet do 256 GB (najmanji je od 8 GB) pohrane i cap-less dizajn s uvlačivim USB konektorom. Izrađen je od plastike, te će (za razliku od ostalih) biti dostupan samo u crnoj boji. Na njegovom je vrhu ugrađen i maleni prostor kojim se omogućuje lakša prenosivost. Dimenzije su mu 58.0 x 19.5 x 9.6 mm, dok je težina 8,93 grama.

SP Blaze B21

Jewel J20 posjeduje stanovitu eleganciju zbog svog dizajna krivulja kojim kompanija želi izraziti moderni chic stil. Za dojam luksuznosti kompanija je ugradila matirano metalno kućište i odabir boja koje uključuju popularno ružičasto-zlatnu i plavu boju. Također ukupno je smanjen za 30 posto kako bi se drive učinio što kompaktnijim za korisnike.

SP Jewel J20

SP Jewel J20 2

Kao i kod prethodnika, prisutan je prostor na vrhu putem koje korisnik može zakvačiti drive za privjesak ključeva. Kako bi izbjegao gubljenje podataka i korupciju, drive koristi Micro COB (Chip on board) tehnologiju i izdržljivi gumirani materijal za zaštitu od vode, vibracije i prašine. Dostupan je u verzijama od 8 GB pa do 64 GB. Iznimno je malen i lagan, težeći svega 1,45 grama. 

SP Jewel J20 3

Uz njega, objavljen je i Touch T20 s USB 2.0 sučeljem i istim opcijama kao i J20, dolazeći u zlatnoj boji šampanjca.

Jewel J30 model ima možda čak i najzanimljiviji dizajn od "kolega", sadržavajući oblik žira. Njihov gumirani crveni ili ljubičasti USB "žir" dolazi sa sustavom inteligentnog držača koji podrazumijeva odvajanje donjeg dijela koji potom otkriva samo USB input.

SP J30 Feature 3

Posjeduje i zaštitu protiv vode, vibracije i prašine. Dostupan je od 8 GB kapaciteta pa sve do 64 GB. Težina mu je 5,29 grama. 

SP J30 Feature 2

Touch T30 ima iste opcije kao i J30, razlikujući se jedino po tome što mu je sučelje USB 2.0 i što je dostupan u smeđoj i plavoj boji.

Za sada nije spomenuto kad bi mogao biti dostupan i po kojoj cijeni.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.