Galaxy J Max smartfon dolazi sa 7-inčnim ekranom - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Galaxy J Max smartfon dolazi sa 7-inčnim ekranom

Galaxy J Max smartfon dolazi sa 7-inčnim ekranom

Samsung je predstavio novi smartfon s velikim zaslonom, koji dodatno briše granice između smartfona, phableta i tableta. 

U vrlo kratkom roku Samsung je izdao nove uređaje među kojima su Galaxy Wide, Galaxy S7 Edge Olympic Edition. Sada se njima priključuje i Galaxy J Max.

Nakon mnogih glasina o velikom Samusungovom pametnom telefonu/phabletu, kompanija je sada i službeno potvrdila izlazak Galaxy J Max smartfona. Ono što odvaja ovaj uređaj od ostalih je veliki 7-inčni WXGA TFT LCD zaslon s rezolucijom koja je za današnje standarde preniska, 1280 x 800 piksela. Ni ostale specifikacije nisu high-end, ciljajući na korisnike kojima je najbitnija stavka kupovine veliki ekran.
Galaxy J Max pokreće četverojezgreni procesor na taktu od 1,5 GHz. Radna memorija mu je svega 1,5 GB RAM-a, dok je pohrana 16 GB, proširiva putem microSD kartice do 200 GB.

Galaxy J Max 2

Sa stražnje strane uređaj posjeduje kameru od 8 MP, a s prednje od 2 MP, dok mu energiju pruža prilično velika baterija od 4.000 mAh. Galaxy J Max donosi podršku za dual-SIM, 4G mreže, a tu su još Bluetooth, GPS i Wi-Fi. Koristi stari Android 5.1 Lollipop OS, bez obzira na činjenicu da uskoro izlazi i sedma inačica ovog sustava. Posebno kod njega je još i to što uz njega dolazi i Bluetooth headset.

Galaxy J Max

Očekuje se u ovom mjesecu po cijeni od 199 dolara (oko 1.346 kn), no to se zasad odnosi samo na indijsko tržište.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.