Uz Avenio Family računalo kupac dobiva i stol - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Uz Avenio Family računalo kupac dobiva i stol

Uz Avenio Family računalo kupac dobiva i stol

Računalo Avenio Family košta 2.699 kuna, a uz njega kompanija nudi čak i stol na kojem ga korisnik može držati.

Tvrtka Mikronis je odlučila spojiti računalo i stol u jednu zanimljivu ponudu, započevši prodaju Avenio Family računala sa solidnim hardverom. Uz njega dobiva se stol (s dimenzijama 435 x 196 x 420 mm), po cijeni od prihvatljivih 2.699 kuna. Već u samom imenu računala, "Family", vidljivo je kako je računalo namijenjeno ipak za obavljanje različitih svakodnevnih zadaća djece i odraslih kao što su surfanje internetom, korištenje uredskih i jednostavnijih poslovnih aplikacija, pregledavanje fotografija i videa, kao i igranje jednostavnijih igara.

Avenio Family pokreće Pentium G3260 procesor takta 3,3 GHz uz pomoć 8 GB RAM memorije koja se može nadograditi na 16 GB. Grafički sustav je Intelov HD Graphics, dok je za pohranu osiguran tvrdi disk od 1 TB. Također se nalaze još i DVD snimač, šest USB priključaka (dva USB 3.0 i četiri USB 2.0), gigabajtna mrežna kartica, napajanje od 400 W i dva priključka za monitor: VGA i DVI-D.

Best buy racunalo uz koje dobijete i stol

Obzirom da su u cijenu (osim stola) još uključeni tipkovnica, miš i 21,5-inčni monitor, moglo bi se slobodno reći da je ovo best-buy ponuda na našem tržištu u domeni desktop računala za manje zahtjevne korisnike.

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.