Pronađite i iskoristite male zelene za priču i osvojite vrijedne nagrade - 5.0 out of 5 based on 2 votes
Pronađite i iskoristite male zelene za priču i osvojite vrijedne nagrade

Pronađite i iskoristite male zelene za priču i osvojite vrijedne nagrade

Povodom jubilarnog 250. broja časopisa Vidi organiziran je nagradni natječaj "Pronađi male zelene i osvoji vrijedne nagrade".

Da biste sudjelovali u natječaju morat ćete za početak pronaći tri male zelene riječi (doslovno u zelenom fontu), koje su skrivene unutar tekstova u Vidiju 250 (hint: 18., 27. i 92. stranica). Potom te tri riječi morate iskoristiti u svojoj kratkoj priči vezanoj za tehnologiju i/ili znanstvenu fantastiku.

Priče nam do 20. siječnja 2017. šaljite uz svoje podatke (ime, prezime, adresu) na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dužina, stil, forma, sadržaj i ostali elementi priče su isključivo na vama, a mi ćemo odabrati i nagraditi najatraktivnije, najzanimljivije, najduhovitije i ostale naj priče koje će osvojiti vrijedne nagrade.

Ukupno dijelimo 9 nagrada, no niti jedna se ne sastoji od samo jednog uređaja ili gadgeta, već sve dolaze u paru, triu, kvartetu, kvintetu, dok se glavna sastoji od čak 7 darova, koji uključuju netbook prijenosnik, monitor, pametni telefon, gaming tipkovnicu, gaming miš, gaming headset i powerbank.

Pustite mašti na volju, podijelite s nama malo svoje kreativnosti, zabavite se, pa će možda i vama ova godina započeti slavljenički uz Vidijev jubilej.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.