NVIDIA zabranjuje prodaju bundlanih kodova za igre - 5.0 out of 5 based on 1 vote
NVIDIA zabranjuje prodaju bundlanih kodova za igre

NVIDIA zabranjuje prodaju bundlanih kodova za igre

NVIDIA želi spriječiti prodaju i mijenjanje igara koje je korisnik dobio u paketu s grafičkom karticom.

Ovog utorka NVIDIA je lansirala impresivan bundle nazvan "Prepare For Battle" koji vlasnicima GeForce GTX 1070, odnosno GTX 1080 besplatno donosi Ubisoftove naslove For Honor, ili Tom Clancly's Ghost Recon: Wildlands.

Generalno, u službenom priopćenju za novinare, NVIDIA želli da igru po svom izborru korisnik aktivira koristeći GeForce Experience, nakon čega bi se igra počela preuzimati na Steam, Origin, uPlay, ili nekom četvrtom servisu za digitalnu distribuciju igara.

Doduše, tvrtka je s novim Ubisoftovim bundleom i revidirala često postavljena pitanja o preuzimanju kodova za igre u kojima stoji kako će kod za igru biti vezan uz hardver. Drugim riječima, NVIDIA hardverskom verifikacijom kodova za igre korisnike želi spriječiti pri prodaji, odnosno zamjeni kodova za igre.

Ipak, kako Techspot javlja, to se jednostavno može zaobići deinstalacijom GeForce Experience softvera, a nakon što igru imate aktiviranu na svom Steam, Origin, uPlay ili kojemu god profilu, možete je koristiti na bilo kojem drugom računalu.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.