Samsung 360 Round, kamera za snimanje i LiveStreaming VR sadržaja

Samsung 360 Round, kamera za snimanje i LiveStreaming VR sadržaja

Nova Samsungova 360 kamera dizajnirana je da opremi VR specijaliste izdržljivim i jednostavnim rješenjem za snimanje, pregledavanje i uređivanje VR sadržaja.


Samsung Electronics je predstavio 360 Round, novu kameru za entuzijaste namijenjenu razvoju i streamanju kvalitetnog 3D Sadržaja. Samsung 360 Round koristi 17 leća od kojih su 8 stereo parova pozicioniranih horizontalno i jedna zasebna leća koja je pozicionirana vertikalno. Sve to omogućuje Livestream 3D videa u 4K rezoluciji s prostornim zvukom. Samsung 360 Round dolazi s unibody kućištem koje je dizajnirano da smanji toplinu, pa stoga eliminira potrebu za rashladnim ventilatorima te minimalizira veličinu i težinu. Kompaktan dizajn eliminira nepotrebnu buku i smanjuje potrošnju energije što omogućuje sate neprestanog snimanja. Dodatno, 360 Round kamera je otporna na vodu i prašinu po IP65 standardu, što je idealno za snimanje sadržaja u zahtjevnim okolinama.

Zahvaljujući raznim konektorima i portovima, 360 Round je dizajniran da se jednostavno i brzo proširi dodatnom opremom poput vanjskih mikrofona ili pohrane za spremanje velikih datoteka.
360 Round je Samsungov najnoviji odgovor na rast VR platformi poput Samsung VR-a, Facebook VR-a i YouTubea, kao i na općeniti rast i širenje popularnosti 360 videa među VR profesionalcima i entuzijastima. Samsung kaže da je 360 Round prvi takav proizvod na tržištu koji zadovoljava potrebu za visoko kvalitetnim snimkama u 360 stupnjeva s naprednom 3D dubinom, a dolazi s cijenom od 10.500 dolara što ga uvrštava u kategoriju profesionalnih kamera.

Kamera će biti dostupna u Sjedinjenim državama tijekom Listopada prije nego se prodaja s vremenom proširi i na ostala tržišta.


Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.