Casiova akcijska kamera i do 50 metara ispod površine

Casiova akcijska kamera i do 50 metara ispod površine

Već se na prvi pogled može uočiti kako je dizajn tek predstavljene G'z Eye GZE-1 akcijske kamere Casio najvećim dijelom uzeo onaj G-Shock satova koji su poznati po izdržljivosti i funkcionalosti.


Iako ova kamera nije tehnički najnaprednija akcijska kamera na svijetu, može se reći da je jedna od najizdržljivijih.

Što se tehničkih podataka tiče, ima 1/2.3 CMOS senzor s otvorom blende f/2.8. Snima 1080p pri 30 sličica u sekundi i 480p pri 120 sličica u sekundi, a maksimalna razlučivost fotografija je 6 megapiksela. Također, posjeduje 3-osni stabilizator slike, slow-motion i time-lapse mogućnosti, stereo mikrofon i smanjenje buke vjetrom. Očekuje se trajanje baterije od sat i pol pri snimanje full-HD videa, a podržavat će microSD kartice te Wi-Fi.

Može funkcionirati i do 50 metara dubine bez kućišta, dok novi GoPro Hero 6 ide „samo“ do 10. Certificiran je na IP6X, a padom s četiri metra kameri ne bi trebalo biti ništa.

Kao viewfinder moći će se koristiti Casiov Pro Trek Android Wear sat, a radi se na G'z Eye aplikaciji za mobilne uređaje.

Globalna cijena još nije poznata, a cijena u Japanu je 46,000 yena, što znači da bi u SAD-u cijena trebala biti 400 dolara ako će uopće plasirati GZE-1 izvan Japana.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.