Promo članak: Philips Ambilight za vrhunski vizualni doživljaj u sobi - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Promo članak: Philips Ambilight za vrhunski vizualni doživljaj u sobi

Promo članak: Philips Ambilight za vrhunski vizualni doživljaj u sobi

Jedinstvena Philipsova tehnologija Ambilight već duži niz godina omogućava vrhunski ugođaj u prostoriji prilikom gledanja filmova, igranja igara ili slušanja glazbe. Inteligentne LED diode oko rubova televizora boje s ekrana projiciraju na zidove i prostoriju u realnom vremenu, stvarajući tako poseban doživljaj multimedijalne projekcije u vašem domu.

Svjetlosni show!

Brojne su prednosti tehnologije Ambilight. Jeste li znali da će vam tehnologija Ambilight omogućiti savršeno usklađeno ambijentalno osvjetljenje u prostoriji, a pritom će se ekran činiti daleko veći nego što je doista u stvarnosti? Intenzitet Ambilight osvjetljenja možete podesiti prema vlastitim željama ili ga čak posve isključiti. Ambilight također radi i kada je televizor u stanju pripravnosti. Dovoljno je pritisnuti tipku Ambilight na daljinskom upravljaču i možete uživati u savršenom ambijentalnom ugođaju kreiranom u potpunosti prema vašim željama.

AmbilightLoungeMode

Posebno valja istaknuti kako Ambilight može pratiti pokrete na ekranu ili zvuk. Nadasve se slušanje glazbe zahvaljujući tehnologiji Ambilight pretvara u pravi svjetlosni doživljaj, pri čemu se boje mijenjaju u skladu s ritmom! Ambilight omogućava posve novo iskustvo gledanja omiljenih filmova, sportskih događanja, serija ili drugih televizijskih emisija. Prilikom gledanja filmova osjetit ćete emocije u prostoru. Eksplozije će treperiti po zidovima, a široki kadrovi izgledat će još širi.

Nezaboravan doživljaj!

Ambilight ne umara oči, korisnici se na njega vrlo brzo naviknu, a jednom kada iskusite ovakav vizualni doživljaj u vašoj dnevnoj sobi, teško ćete ikada više moći zamisliti korištenje televizora bez tehnologije Ambilight. Prilikom igranja modernih igara Ambilight stvara dosad nezabilježeno iskustvo, pri čemu pametne LED diode na Philipsovu televizoru brzo prate vaše pokrete i na taj vas način potpuno uvlače u svaki trenutak akcije i avanture na ekranu.

Najnovija generacija tehnologije Ambilight kod Philipsovih televizora smješta pametne LED diode s tri strane, što omogućava vrhunski doživljaj. Najnapredniji Philipsov OLED televizor posjeduje i četverostrani Ambilight za nevjerojatno iskustvo i živopisan doživljaj.

Ambilight vam omogućava da sliku s ekrana prenesete na cijelu prostoriju. Na taj način možete doživjeti savršen spoj slike i zvuka koji se pritom vizualno nadograđuje te zahvaljujući tehnologiji Ambilight prenosi na cijelu prostoriju i stvara nezaboravan ugođaj, koji je trenutno moguće doživjeti jedino prilikom korištenja Philipsovih Ambilight televizora! U svakom slučaju, najnovija generacija tehnologije Ambilight omogućava vam da svoj televizor doživite na posve nov način i smješta ga u središte vašeg digitalnog doma. Više o ovoj tehnologiji saznajte na www.philips.hr/ambilight

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.