Sony SmartBand 2 White

Sony predstavlja SmartBand 2

Za ljude koji su posvećeni fitnessu i svojem zdravlju dolazi Sony-ev SmartBand 2 koji će im pomoći u dobivanju informacija o svojem zdravlju. Ova narukvica nadgleda vaš fitness, spavanje, razinu stresa i mnogo tog drugog.

SmartBand 2 predstavlja drugu generaciju ovih narukvica koji se ne smatraju samo pratitelj aktivnosti već i "multi-sensor lifelogger", navodi PCMag. Ima ugrađen u sebi akcelerometar i senzor za otkucaj srca koji zajedno rade kako bi nadgledali varijacije čovjekovog pulsa i otkucaja srca i dobili cjelokupne informacije o aktivnosti, stresu i uzbuđenju tijekom cijelog dana. Također, automatski zabilježava hodanje ili trčanje usporedno sa otkucajima srca prilikom vježbe, a kad idete spavati mjeri i vaš san, dužinu i kvalitetu. 

Pruža opciju i alarma gdje laganim vibracijama budi osobu u najbolje vrijeme, baziranu na ciklusu spavanja. Spaja se i sa smartphoneom i daje obavijesti o pozivima, porukama i ostalom, tako da lagano vibrira i pulsira bojom. Radi na sustavu Android 4.4 ili iOS 8.2. Napravljen je od trajnog silikonskog materijala te ima izdržljivost u vodi do tri metra do 30 minuta. 

"Željeli smo napraviti najnapredniji wearable u ovoj sekciji tržišta - SmartBand 2 ima kapacitet da dostavi i da radi biometričke podatke korisne za korisnika unutar Lifeloga" - izjavio je Kaz Tajima, stariji potpredsjednik i šef UX creative design and planning u Sony Mobile Communicationsu. Narukvica će izaći u 60-ak zemalja sljedeći mjesec i koštat će oko 119 eura, te će biti u raznim bojama. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.